Obavijesti

News

Komentari 26

Tmurni vikend pred nama, kiša ovaj put neće zaobići ni Jadran

Stiže nam još kiše, u Dalmaciji puše jugo, a bit će i nevremena
3

U ponedjeljak kiše će biti znatno manje, utorak će vjerojatno biti i najsunčaniji dan, budući da se prema najnovijim prognozama ponovno destabilizira drugi dio tjedna

VIDEO

Većina Hrvatske za vikend probudila uz oblake i kišu, a slično vrijeme nastavit će se do kraja tjedna. U Istri je bilo i pijavica dok se tijekom dana u Dalmaciji očekuje i nevrijeme.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:15

"Promjenljivo, povremeno uz kišu. Na Jadranu će lokalno biti i pljuskova praćenih grmljavinom, uglavnom u Dalmaciji gdje je moguće i nevrijeme te obilnija oborina. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni. Na sjevernom Jadranu će puhati umjerena bura, ujutro ponegdje još jaka, a u Dalmaciji većinom umjereno jugo. Najviša temperatura uglavnom od 17 do 23, a u Dalmaciji i na krajnjem istoku od 23 do 28 °C", piše DHMZ.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:06

HRT je izvijestio kako će u subotu najviše sunčanih razdoblja biti u istočnoj Hrvatskoj. Bit će i povremene kiše, češće poslijepodne u zapadnijim predjelima, gdje će danju biti najsvježije - oko 21°C, a u Podunavlju, uz povremeno umjeren jugoistočnjak, i do 25°C.

U središnjoj Hrvatskoj danju svježe, s jutarnjih oko 15°C, a danju će temperatura porasti na oko 20°C. Kiša će biti česta, a sunčanih razdoblja tek ponegdje, i to samo nakratko.

U gorskom području i na sjevernom Jadranu mnogobrojna upozorenja - posvuda na moguće obilniju kišu, duž obale i jače grmljavinsko nevrijeme. Najviša dnevna temperatura od 15 do 19°C u gorju te između 20 i 24°C na obali i otocima.

Na srednjem Jadranu ponegdje i do 27°C. No i ovdje vrlo nestabilno i promjenljivo, povremeno uz kišu, lokalno i obilnu, a moguće su i jače nevere. Zapuhat će umjereno jugo, uz koje će more biti malo do umjereno valovito, kao i na jugu Hrvatske, gdje vjerojatnost za obilnu kišu i intenzivne pljuskove raste u drugom dijelu dana. Jutarnja temperatura od 18 do 23°C, a najviša dnevna između 24 i 28°C.

Nedjelja kiša, u ponedjeljak razvedravanje, no ne zadugo

"Nedjelja će na kopnu biti oblačna i kišovita, no u ponedjeljak sredinom dana postupan prestanak oborine i razvedravanje pa će u utorak ujutro biti prilično svježe, a danju ugodno i većinom sunčano. Već od srijede ponovno raste vjerojatnost za nestabilnije vrijeme.

Na Jadranu nedjelja vrlo promjenljiva, uz umjereno do jako jugo i čestu kišu, na sjevernom dijelu ponegdje i obilnu, a posvuda su mogući i izraženiji pljuskovi s grmljavinom. U ponedjeljak kiše će biti znatno manje, uglavnom u prvom dijelu dana, a popodne razvedravanje te će utorak biti vjerojatno i najsunčaniji dan, budući da se prema najnovijim prognozama ponovno destabilizira drugi dio tjedna", piše HRT u svojoj prognozi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora