Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
39 komentara

Stižu uplate: Građani u akciji za spas Imunološkog zavoda

‘Visia Croatica’ treba skupiti 500.000 kuna da bi uplatili ponudu za kupnju Zavoda vrijednog 100 milijuna kuna koliko je potrebno za dokapitalizaciju i kupnju dionica

Dalibor Urukalović/PIXSELL
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
39 komentara

Ne smijemo dopustiti da Imunološki zavod ode u ruke stranaca, rekao je Vlado Marić, branitelj koji je teško ranjen 1993. godine u akciji Medački džep. Hrvatska plazma spasila mu je život.

On je jedan od građana koji se odazvao pozivu građanske inicijative “Visia Croatica” da uplati novac za otkup dionica Imunološkog zavoda. 

Hrvatska poštanska banka od subote prima uplate građana, a došli su liječnici, branitelji, sindikalisti te bivši i sadašnji zaposlenici zavoda. Akciju je pokrenula skupina građana “Visia Croatica” koja novac prikuplja putem zaklade s ciljem zaštite Imunološkog od “špekulantskog kapitala i propasti”. Pozvali su građane i poduzetnike u zemlji i dijaspori na patriotsku akciju prikupljanja novca. Očekuju da će do 25. ožujka u 14 sati, kad istječe rok za prikupljanje obvezujućih ponuda, prikupiti 500.000 kuna, a potom i više od 100 milijuna kuna potrebnih za dokapitalizaciju i kupnju dionica Zavoda.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message