Obavijesti

Promo sadržaj

Što kad kosa uspori svoj rast?

Što kad kosa uspori svoj rast?
5

Može li vam priroda pomoći kada se nađete u situaciji da vam je kosa sve rjeđa, njezin volumen opada i bojite se jače potegnuti češalj?

Kada vam vlastita kosa zadaje brigu i nesigurnost prirodno je da želite nešto što će promijeniti takvo stanje. Ono što vas može odmah umiriti je da niste prvi koji se susreću s takvim problemima. Kroz povijest sve drevne kulture tražile su i pronalazile rješenja za zdravu i snažnu kosu. Jedno od njih koristili su i stari Egipćani i liječnici u srednjem vijeku. To je blagotvorni učinak na kosu i tjeme koji dolazi uz pomoć ekstrakta crvenog luka. Poznavanje tih prirodnih i tradicionalnih načina za njegu kose činilo je temelj istraživanja iz kojeg su nastali proizvodi Nuggela & Sulé. U njima su spojena tradicionalna znanja i moderne laboratorijske i beauty tehnike.

Ekstrakt crvenog luka, morskog glikogena i soli iz Mrtvog mora jedni su od 34 sastojaka formulacije šampona Nuggela & Sulé Nº1. Ugledni Forbes za ovaj šampon napisao je da je uveo revoluciju na Španjolskom tržištu, a nakon što je postao jedan od finalista na Cosmetics and Pharmaceutical Awards upoznala ga je i cijela Europa. 

Sastojci Nuggela & Sulé Nº1 premium šampona djeluju tako da potiču dotok krvi u vlasište. Zahvaljujući zdravom i dobro prokrvljenom vlasištu jačaju folikule čime se postiže više volumena za vašu kosu. Nuggela & Sulé Nº1 zahvaljujući svojim mnogobrojnim sastojcima jednako učinkovito čisti sve tipove kose, jednako kod žena i kod muškaraca. Redovitim i temeljitim korištenjem pomažete da aktivno stimulira rast kose uz pružanje više sjaja i mekoće.

Za dodatno njegovanje kose razvijen je Nuggela & Sulé Supreme regenerator. Nuggela & Sulé Supreme prvi je regenerator na tržištu koji djeluje kao nastavak tretmana rasta kose, kao i pomoć kod lakšeg češljanja i pružanja visoke zaštite te vrhunskog sjaja. Ovaj dermatološki ispitan regenerator, bez parabena, antioksidativnog djelovanja osobito je namjenjen masnoj, tupoj krhkoj i lomljivoj kosi.

Njegu vaše kose i njezinih specifičnih stanja možete pojačati uz pomoć Nuggela & Sulé Supreme ampula. Ampule su lagan način da vašoj kosi pružite precizan tretman koji joj je zaista potreban. Ampule protiv gubitka kose u sebi sadrže prvu otopinu za jačanje kose koja se temelji na ekstraktu morskog glikogena i crvenog luka za suzbijanje gubitka te jačanje kose. Ampule za regeneraciju kose imaju snažnu kombinacija aktivnih sastojaka, vitamina i mikro-hranjivih tvari obogaćenih andskim korijenjem Maca. Jednim od najboljih prirodnih revitalizatora, koji potiče rast kose, povećavajući debljinu i gustoću do 30%. Ampule Nuggela & Sulé Multivitamin Energy u sebi imaju ekskluzivnu formulu koja sadrži vitamine E, C, B3, B5, B6 koji su neophodni za zdravlje kose, a uključuju i aktivne sastojke poput morskog glikogena, esencije šećerne trske i korice limuna. Keratin-hijaluronske ampule posebno su formulirane s keratinom i hijaluronskom kiselinom, koja popravlja svakodnevno oštećenje kose, a istovremeno rekonstruira, zatvara i hidratizira vlasi kose. Ojačava sve tipove kose, čini ju zdravijom i potiče njen rast.

Bez obzira na godišnje doba vaša kosa treba zažtitu kada god ste izloženi vanjskim faktorima. Zato postoji Nuggela & Sulé Total Protector za kosu koji kosu štiti ne samo od opće oksidacije uslijed UV zraka, nego i od visokih temperatura koje nastaju uslijed uporabe glačala za kosu ili sušila.
Također vraća do 90% prirodnog sjaja kose.  Total Protector formula je s najsuvremenijim sunčanim filtrima, pojačana Chia uljem koja nam pruža esencijalne masne kiseline kao što su Omega 3 i 6, vitamini, flavonoidi i antioksidansi za zaštitu kose od bilo kakvog napada i jača njezin prirodni sjaj.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini