Obavijesti

Promo sadržaj

Što naprave tri cure kad dobiju automobil na testiranje?

Što naprave tri cure kad dobiju automobil na testiranje?
5

Dogovorile su se za minutu i već idućeg dana bile su na putu za Skradin. Divile su se ljepotama NP Krka, šetale kalama i skalama Šibenika, kupale se na najljepšoj plaži u Primoštenu... Bio je to vikend iz snova

Marija, Ana i Lucija prijateljice su još od osnovne škole. Sve tri imaju super poslove i karijere, ali premalo vremena za druženje. Vikendom s cijelim društvom uglavnom idu na večeru i poslije u neki klub. No ovog vikenda bilo je malo drugačije. 

- Cure, dobila sam automobil na testiranje. Idemo kod moje bake u Skradin na vikend, a ja ću organizirati da posjetimo sve ljepote županije - ushićeno je rekla Marija. Ana i Lucija bile su oduševljene. U petak već u 18 sati čekale su svoju prijatelju kod shopping centra na izlazu iz Zagreba. Parkirala je Renault Kadjar, a cure su ostale bez dana. 
- Koji dobar automobil - uskliknule su cure znajući da ih čeka provod iz snova. 
- Samo potrpajte prtljagu, mjesta ima koliko želite u ovom automobilu - viknula im je Marija. 
- Pa ovaj ljepotan od automobila “obara s nogu”. Izgleda vrlo privlačno, sprijeda agresivno, s boka dinamično, a straga elegantno - uvijek je u opisu bila živopisna Lucija.

Skradinski buk, Croatia.

I avantura je počela, kao što je počeo i njihov #nesvakidan. Do mora nisu ni stajale, a onda su sišle s autoceste i ušle u predivni Skradin, malo mjesto na obali rijeke Krke. Popile su najprije kavu i potom se uputile do Marijine bake koja ih je čekala s finim ručkom. A nakon kratkog odmora, odmah su sjele na brod i uputile se u posjet NP Krka. Vožnja brodom od nešto manje od pola sata vrlo je ugodna i cure su uživale u prekrasnim krajolicima Krke i okolice. Skradinski buk ih je ostavio bez dana. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sibenik waterfront through stone window view

Sutradan već u rano jutro sjele su u svoj automobil koji ima odlično ozvučenje, raspalile omiljenu muziku i krenule prema obližnjem Šibeniku. Posjetile su tvrđave, katedralu sv. Jakova, prošle sve kale i kalelargu... A potom se uputile u Primošten gdje su ručale uz more, kupale se i glupirale kao su mala djeca...

Vacation. Beach Party. Teenage girls having fun in water. Group

- Pa ovo je baš moj dan iz snova i želim se što češće ovako provoditi - uskliknula je Lucija. 
- A dobar vam je automobil cure, sviđaju mi se ova svjetla u obliku slova C - komentirao je jedan mještanin njihov automobil, a Mariju je oduševila neposrednost i iskrenost ljudi. Pobjegnite katkad od svakodnevice i osjećat ćete se kao ponovno rođeni. Uz Renault Kadjar cure su provele svoj #nesvakidan.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj