Obavijesti

Promo sadržaj

Što se krije iza videa grupe Nipplepeople? Ovo morate saznati na vrijeme!

Što se krije iza videa grupe Nipplepeople? Ovo morate saznati na vrijeme!

Tajanstveni duo glazbenika iz sastava Nipplepeople na svojim je društvenim mrežama objavio video koji je privukao pažnju, a sad znamo i zašto. Njihov novi video objašnjava puno toga, a vi obećajte da ćete ga pažljivo pogledati.

Popularni glazbenici odlučili su podržati #pinkypromiss, nagrađivanu edukativnu kampanju portala missZDRAVA i miss7 koja promiče važnost samopregleda kao prvi korak u ranom otkrivanju raka dojke. Ova opaka bolest pogađa sve veći broj žena, a u njenom je liječenju najvažnija pravovremena dijagnoza i redoviti pregledi dojki. No mnoge žene i dalje nisu sigurne kako se pravilno obavlja samopregled i izbjegavaju ga u strahu od neželjenih vijesti stoga je svaka kampanja koja želi riješiti taj problem izuzetno važna i dobrodošla. Sve žene koje pronađu kvržicu u području dojke obavezno se trebaju javiti svom liječniku.

Pogledajte video

Pokretanje videa...

Nipplepeople za Pinky Promiss 00:32

Nagrađivana kampanja promiče vrijednosti samopregleda dojki kako bi borba protiv karcinoma dojke od kojeg se razbolijevaju mnoge žene bila što uspješnija. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ovo je prva medijska suradnja na koju je bend Nipplepeople pristao. Bend se odlučio uključiti u ovu kampanju jer temu prevencije raka dojke smatra važnom. Istaknuli su da im je žao što zbog situacije s koronavirusom kampanju nije mogao pratiti veliki humanitarni koncert te da se nadaju da će to ispraviti sljedeće godine, doznajemo od članova benda.  

Iako su mnogi inzistirali vidjeti njihova lice, Nipplepeople ostali su dosljedni sebi od početka karijere. Nastupali su na brojnim koncertima isključivo s maskama i nikad se u javnosti nisu pokazivali bez njih niti su ikad pristajali sudjelovati u javnim aktivnostima sve do sad. 

Popularni bend djeluje od 2008. godine, a gostovali su na svim jačim regionalnim festivalima. Svoj identitet nisu nikada otkrili, no to ih nije sprječilo da postanu vrlo uspješni domaći glazbenici. Osim u Hrvatskoj i u regiji, njihovu glazbu prepoznali su i brojni strani fanovi.  

Neke stvari treba otkriti na vrijeme. Rak dojke jedna je od njih. Sklopi #pinkypromiss s važnom ženskom osobom u svom životu i počnite prakticirati naviku koja može spasiti život - samopregled dojki. #pinkypromiss. Obećaj. Otkrij. Ozdravi.

Kampanja je pokrenuta pod pokroviteljstvom Merkur osiguranja i u suradnji s udrugama Sve za njuEuropa Donna Hrvatska i Nismo same.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj