Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Strašan prizor u stanu u Beču: Majka i blizanke umrle od gladi

U stanu su živjele Vesna M. (45) porijeklom iz Srbije i njezine blizanke (18). Vrata su morali provaliti vatrogasci i policajci nakon što ih je nazvala zabrinuta poznanica obitelji

Foto: screenshot/Twitter
38 komentara

Obdukcija je pokazala da su majka i blizanke (18) koje su pronašli mrtve u stanu u Beču umrle od gladi.

Podsjetimo, u stanu u Beču policija je u utorak našla mrtvu ženu i dvije tinejdžerice. 

Pretpostavlja se da su umrle još krajem ožujka ili početkom travnja. 

Police tape is seen at the site of shooting in a restaurant in downtown Vienna STRAVA U BEČU U stanu pronašli ženu iz Srbije i njezine dvije blizanke - mrtve

U stanu su živjele Vesna M. (45) porijeklom iz Srbije i njezine blizanke (18). Vrata su morali provaliti vatrogasci i policajci nakon što ih je nazvala zabrinuta poznanica obitelji.

Blizanke su navodno bile osobe s invaliditetom te su pronađene mrtve na kauču.

Vesna je nekoliko puta bježala od nasilnog supruga u sigurnu kuću. Kasnije su se rastavili i muž je otišao, a Vesna je ostala sama s blizankama. Briga o blizankama očito je za nju bila previše.

Još 2017. godine susjeda je pozvala centar za socijalnu skrb koji je tada utvrdio da je situacija u redu.No susjedi kažu da je Vesna M. bila psihički bolesna.

Kažu da obitelj nikada nitko nije dolazi u posjet. Majku i blizanke su rijetko viđali, ali su zato često čuli viku i vriskove iz stana, piše OE24. 

Možda vas zanima i ovo:
Message