News

Komentari 48

Užas u Sesvetama: Muškarac poginuo u eksploziji granate

Užas u Sesvetama: Muškarac poginuo u eksploziji granate

U Policijskoj upravi zagrebačkoj potvrdili su da je muškarac (54) poginuo u četvrtak. On je nestručno rukovao eksplozivnom napravom koja je eksplodirala

Eksplozija je tako jako odjeknula da su nam se prozori u kući zatresli. Eksplodiralo je nešto. U kuću stotinjak metara od naše došla je Hitna pomoć. Tom je čovjeku granata raznijela ruke i noge, rekla nam je čitateljica 24sata koja nam je u četvrtak oko 15 sati dojavila o eksploziji u Ulici Đure Sudete 14 u Sesvetama. Kažu da se čovjek bavio skupljanjem bakra. Navodno je rezao neku granatu koja se aktivirala. 

Susjedi poginulog rekli su kako je eksplozija odjeknula oko 15.15 sati. Prvi susjed muškarca je iz svoje kuće vidio bez obje noge. Odmah su pozvali policiju i Hitnu pomoć koje su stigle za nekoliko minuta. 

Iza kuća u Sesvetama je šuma za koju mještani tvrde da je prepuna bombi jer je na tom području davno bilo skladište oružja. Pretpostavljaju da je bombu tamo našao jer je inače skupljao staro željezo i prodavao ga. 

U Policijskoj upravi zagrebačkoj potvrdili su da je B.M. (54) poginuo u četvrtak oko 15 sati. On je nestručno rukovao eksplozivnom napravom koja je eksplodirala i ubila ga. 

Najčitaniji članci