Obavijesti

News

Komentari 27

Štromar (HNS): O koaliciji s HDZ-om uopće ne razmišljamo

Štromar (HNS): O koaliciji s HDZ-om uopće ne razmišljamo
1

Mi smo kao HNS, i ja osobno, na zadnjim dvama izborima za parlament pokazali našu snagu i vrijednost i nismo izdali HNS-ovce i građane naše županije, rekao je Štromar...

VIDEO

Zamjenik predsjednika HNS-a i varaždinski župan Predrag Štromar na konferenciji za novinare u petak u Varaždinu izjavio je da se o koaliciji s HDZ-om uopće ne razmišlja, već je fokus u potpunosti na drugom krugu lokalnih izbora.

Štromar je tako odgovorio na potez svog protukandidata za varaždinskog župana, predsjednika Narodne stranke – reformista Radimira Čačića, koji je prije toga na svojoj konferenciji za novinare zapalio svijeću za HNS, zbog, kako je rekao, "izdaje časnih članova HNS-a i birača" potaknut pisanjem medija da će HNS podržati premijera Plenkovića i HDZ nakon lokalnih izbora.

"Mi smo kao HNS, i ja osobno, na zadnjim dvama izborima za parlament pokazali našu snagu i vrijednost i nismo izdali HNS-ovce i građane naše županije. Gospodin Čačić je podržavao i onu vladu gospodina Orešković, a i ovu gospodina Plenkovića. O koaliciji s HDZ-om uopće ne razgovaramo, ne razmišljamo. Fokusirani smo na izbore koji će biti u nedjelju, ne samo za župana nego i za sve kandidate koji su ušli u drugi krug, a koje mi podržavamo", odgovorio je Štromar.

Štromar je dodao da komunikacija s građanima mora biti "pristojna, tolerantna, iskrena i otvorena, jer upravo takve karakteristike krase građane sjevera i Varaždinske županije".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Ovdje na sjeveru i u našoj županiji ljudi su uglavnom tolerantni, živimo bolje nego u drugim dijelovima Hrvatske i potpuno smo otvoreno društvo. Zato moramo zaštiti taj duh sjevera, duh svih onih vrijednosti s kojima smo odrastali i kojima su nas učili naši roditelji“, kazao je Štromar ocijenivši kampanju turbulentnom i burnom jer je nisu uvijek krasile spomenute karakteristike.

HNS-ov Štromar, kandidat koalicije s SDP-om, HSS-om, HSU-om i Hrvatskim laburistima, očekuje pobjedu u drugom krugu i nastavak posla od ponedjeljka.

"Cilj je ne samo da sjever zadrži poziciju kotača razvoja Hrvatske, već je cilj da se taj kotač u Varaždinskoj županiji i na sjeveru Hrvatske zavrti još brže i još efikasnije“, rekao je Štromar i pozvao građane na izbore.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1