Obavijesti

News

Komentari 2

Štromar: Očekujemo pobjedu u Varaždinu već u prvom krugu

Štromar: Očekujemo pobjedu u Varaždinu već u prvom krugu
1

Očekujemo većinu od 21 vijećnika u Županijskoj skupštini kako bi mogli donositi odluke na korist građana. Očekujemo pobjedu u prvom krugu, rekao je Štromar

VIDEO

Hrvatska narodna stranka (HNK) u subotu je  Varaždinu predstavila kandidate za lokalne izbore, a aktualni varaždinski župan Predrag Štromar, koji je i zamjenik predsjednika HNS-a i predsjednik HNS-a Varaždinske županije, rekao je da po novi mandat ide "pobjednička koalicija HNS-a, SDP-a, HSU-a, HSS-a i Hrvatskih laburista".

 „Očekujemo većinu od 21 vijećnika u Županijskoj skupštini kako bi mogli donositi odluke na korist građana. Očekujemo pobjedu u prvom krugu“, rekao je Štromar.

 Protukandidate smatra slabima, HDZ-ovog Alena Runca ocijenio je „neprepoznatljivim“, a Reformista Radimira Čačića političarom „koji je već nekoliko puta pokušao povratak u politiku i uvijek je propao“.

 „Nadam se da će kampanja bit fer, da neće biti podlih smicalica, izvlačenja stvari iz privatnih života. Trebamo se boriti programima i projektima“, dodao je Štromar.

 Od šest gradova i 22 općine u Varaždinskoj županiji HNS ima načelnike u deset općina i gradonačelnike u četiri grada.

  U Varaždinu je bio i predsjednik Središnjeg odbora HNS-a i međimurski župan Matija Posavec, koji je također izrazio uvjerenje  u pobjede koalicije i u Varaždinskoj i u Međimurskoj županiji.

 „Građani vide tko, kako i u kojoj mjeri radi, i ja vjerujem da baš kao i u Varaždinu i u Međimurju imamo rezultate s kojima potpuno legitimno, na način da svakoga pogledamo u oči, možemo izaći pred birače i tražiti povjerenje za novi mandat“, rekao je Posavec.

 Očekuje još jedan mandat na čelu Međimurske županije te udvostručenje sadašnjeg broja od pet općinskih načelnika.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Kerum 'poludio': Opara je nula, zlotvor, kokošar i je**vjetar...
'JA SAM POBJEDNIK'

Kerum 'poludio': Opara je nula, zlotvor, kokošar i je**vjetar...

LOKALNI IZBORI Kerum tvrdi da je pokraden: 'To nije viđeno ni u Zimbabveu, ni u Ugandi. Sram ih bilo, njihova predsjednika i sve njih. Ispričavam se gledateljstvu, ali njima nikako'

Čačić o Štromaru: "Napravio sam 32 škole, a on niti jednu"
NAKON POBJEDE NA IZBORIMA

Čačić o Štromaru: "Napravio sam 32 škole, a on niti jednu"

NIJE ZA NOVE IZBORE: Radimir Čačić razgovarao je s novinarom 24sata Borisom Rašetom i prokomentirao lokalne izbore, krizu u svojoj bivšoj stranci HNS-u kao i krizu Vlade
Metkovac i nesuđeni fratar je novi gradonačelnik Karlovca
DAMIR MANDIĆ

Metkovac i nesuđeni fratar je novi gradonačelnik Karlovca

Markantni ravnatelj karlovačke gimnazije Damir Mandić (HDZ) novi je karlovački gradonačelnik. Obiteljski čovjek, otac troje djece nekad je mislio da će svoj život posvetiti Bogu...