Obavijesti

News

Komentari 23

Štromar razriješen dužnosti predsjednika županijskog HNS

Štromar razriješen dužnosti predsjednika županijskog HNS
1

Na sjednici Županijske skupštine HNS-a Varaždinske županije odlučeno je da će do redovnih unutarstranačkih izbora v.d. predsjednica županijske organizacije biti Božica Makar

VIDEO

Vršitelj dužnosti predsjednika HNS-a, ministar graditeljstva i potpredsjednik Vlade Predrag Štormar, zbog obveza na tim dužnostima, zatražio je i dobio razrješenje dužnosti predsjednika HNS-a Varaždinske županije, priopćeno je iz te stranke.

Na sjednici Županijske skupštine HNS-a Varaždinske županije odlučeno je da će do redovnih unutarstranačkih izbora v.d. predsjednica županijske organizacije biti Božica Makar, saborska zastupnica i dosadašnja potpredsjednica županijskog HNS-a, priopćeno je iz HNS-a.

Štromar je rekao da razrješenje ne znači prestanak zalaganja za sjever i Varaždinsku županiju te je izvijestio varaždinske HNS-ovce o aktualnoj situaciji u Vladi i u stranci. Ponovio je da su bili spremni ući u Vladu za „dobrobit ove zemlje, za projekte, za depolitizaciju školstva i nastavak reforme obrazovanja i za sprečavanje izbora, koji ne bi donijeli ništa dobro, ali bi skupo koštali“, navodi se priopćenju. 

„Povukli smo potez u čvrstom uvjerenju da činimo dobro svojoj zemlji i svim njezinim građanima i od toga ne odstupamo“, rekao je Štromar dodavši da je HNS svjestan političke cijene koju bi mogao plaćati zbog tog poteza. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

„Potpuno svjesni da će nas gađati i tući sa svih strana, jer uvijek ima nezadovoljnih, a većina njih su upravo oni kojima ne odgovara izlazak iz ideoloških rovova jer su u nekoj svojoj komfor zoni, gdje su zauzeli pozicije na političkoj sceni, mi smo preuzeli odgovornost“,rekao je Štromar i podsjetio na situaciju koja je dočekala novu koalicijsku Vladu, izdvojivši krizu u Agorkoru i „mogućnost da sto tisuća obitelji zaposlenih u Agrokoru završi u egzistencijalnoj krizi“.

Štromar je izvijestio i kako HNS trenutno ima više od 40.000 članica i članova te da se, od posljednje sjednice Središnjeg odbora stranke 7. lipnja, ispisala 451 osoba, a upisalo njih 90 te se ne očekuje veći odljev članstva u budućem razdoblju, stoji u priopćenju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag