Obavijesti

Promo sadržaj

Stručnjaci ponudili rješenje za sve muške kojima je premalen

Stručnjaci ponudili rješenje za sve muške kojima je premalen

Imamo rješenje. Na konferenciji smo prisustvovali predavanju sa stručnjacima, koji su otkrili odgovor na vječna pitanja: "Može li se popraviti slaba erekcija i utjecati na dužinu spolnog organa?"

Želja mnogih muškaraca u Hrvatskoj i diljem svijeta konačno je ispunjena, a mi vam razotkrivamo otkrića stručnjaka, koji su na konferenciji u Istri iznijeli svoja mišljenja o tome je li uopće moguće povećati muški spolni organ te koje su metode najučinkovitije za to. Na početku čuli smo nekoliko osnovnih podataka o svojstvima muškog spolnog organa i erekcijama.

>> Kliknite ovdje ako i vi želite opet imati spolnu moć kao nekad <<

Svi muškarci srednjih godina (neki prije, drugi kasnije) susreću se sa istim problemom - njihova erekcija više nije takva kao prije, što vodi u slabiju kvalitetu spolnog života a ponekad čak i u nemogućnost bilo kakve seksualne aktivnosti. 

Posljedica nedostatka seksualnih odnosa može biti jedan od glavnih problema u braku, glavni razlog za razvode, prijevare ili čak depresiju.

Budući da je tržište preplavljeno s različitim proizvodima za rješavanje tog problema, bilo nam je zanimljivo u živo pogledati prezentaciju funkcioniraju li zaista neki od tih proizvoda, te kako i kakve su moguće nuspojave.

Ženske znanstvenice su predstavile anatomiju tijela i pojasnile kakva je idealna dužina penisa za zadovoljavanje žena

U početku su se fokusirali na bit problema - dakle zašto uopće postoje problemi s erekcijom. Problem muškaraca u srednjim i starijim godinama može biti u općenito slabijem protoku krvi, manjem seksualnom uzbuđenju, stresu, prekomjernoj težini i uzimanju lijekova koji negativno utječu na sposobnost erekcije.

Različiti proizvodi svojim djelovanjem (fizički ili s mogućnošću povećanja protoka krvi u penisu) mogu utjecati na lakše postizanje erekcije, te da budu erekcije tvrđe i veće. Provjerili smo njihovu izvedbu i stvarnu učinkovitost tih proizvoda.

>> Kliknite ovdje ako biste i vi željeli imati veću spolnu moć <<

Tijekom predavanja koje je slijedilo, predstavili su nam iskustva korisnika s različitim načinima povećavanja penisa. Prvo su predstavili kirurško povećavanje penisa pomoću operacije. Tu se radi o kompliciranom i rizičnom postupku, a najveći minus, pored svega ostalog, je visoka cijena i dugotrajni oporavak. 

Postupak je rizičan zato jer može nakon operacije doći do erektilne disfunkcije te pacijent postane privremeno ili trajno nesposoban za postizanje erekcije. Slike koje su nam pokazali, brzo su nas obeshrabrile od razmišljanja o operaciji. 

Konferencija se održala u iznimno opuštajućoj atmosferi i posjetitelji su često postavljali pitanja

Sljedeća metoda su različite tablete. U ovom trenutku navodno ne postoji nijedna znanstvena potvrda da konzumiranje tableta za povećanje penisa zaista utječe na povećanje, a upozoravaju čak da se prije konzumiranja bilo kojih tableta mora kontaktirati osobnog liječnika te pregledati sve sastojke koje tablete sadrže. 

Naime, većina tableta nije znanstveno testirana na moguće nuspojave i rizike, povezane s vašim zdravljem. Bez konzultacija s liječnikom konzumacija tableta apsolutno nije preporučljiva. 

Metoda koja je u ovoj godini vjerojatno najpopularnija među muškarcima koji žele povećati svoj penis, bez obzira na to imaju li mali ili veliki, su gelovi za povećavanje. Na konferenciji predstavili su djelovanje najpopularnijeg gela za muškarce Excite, koji ima veliki plus, da nema nikakvih nuspojava, te da djeluje odmah nakon nanošenja, zato ga većina muškaraca koristi izravno prije seksa. 

Gel svojim momentalnim djelovanjem odmah raširi žile u penisu, a time omogućuje iznimno tvrde erekcije i veći penis tijekom seksa.

Brojni zadovoljni korisnici su dokaz da je gel efikasan, neki između njih su za stranicu čak poslali i slike svojih „uspjeha“. Zasigurno je gel Excite više nego odličan odabir za muškarce koji žele tvrđe erekcije i veći penis tijekom seksa. Gel je moguće naručiti na službenoj stranici za Hrvatsku www.ExcitePovecanje.com/hr. 

Na konferenciji su među posjetiteljima bili muškarci i žene pa čak i parovi

Svima dobro poznata je i sljedeća metoda za povećanje - vakuumska pumpa. Radi se o proizvodu valjkastog oblika, u koji muškarac umetne svoj penis i pomoću vakuuma u njega crpi dodatnu krv, koju zatim pomoću obruča »uhvati v penis«, zato je penis kratkoročno uspravniji i veći. 

Loša strana ove metode jest ta da je efikasna samo dok muškarac na penisu nosi obruč, kojeg ne smije nositi dulje od 20-30 minuta. Muškarcima se ne sviđa i činjenica da ga moraju nositi tijekom seksa te da je obruč vidljiv i partnericama.

Jedna od najnovijih metoda na području povećanja penisa zasigurno je povećavanje pomoću flastera. Daleko najpoznatiji flasteri u tom segmentu su američki flasteri X-Core, zato se na konferenciji predstavila baš ta marka. 

Radi se o jednakom principu djelovanja kao kod nikotinskih flastera protiv pušenja – muškarac zalijepi flaster na svoju kožu (na unutranju stranu ruke ili na prsa), a zatim njegovo tijelo počne apsorbirati sastojke koje se nalaze u ljepilu flastera i koji utječu na proširenje žila te opskrbu veće količine krvi u penis. 

Pošto se radi o mjesečnom ili višemjesečnom procesu (u jednoj kutiji nalazi se 30 flastera koji jamče uporabu 30 dana), konačni učinci su trajne i bolje/tvrđe erekcije i povećanje penisa. Prvi odazivi korisnika glede rezultata iznimno su oduševljavajući, a potvrđena je i činjenica da flasteri nemaju nikakve nuspojave te su zato prikladni i za starije osobe.

Na konferenciji predstavljen gel za povećanje penisa Excite i flasteri Xcore

Znanstvenici su bili jedinstvenog mišljenja da sastojci (L-Arginine, Maca, Muira Puama, Sarsparilla) koji se nalaze u Xcore flasterima zaista služe kao prirodni afrodizijaci, te mogu utjecati na ubrzavanje testosterona, stimulaciju hormona i poboljšanje cirkulacije u penisu, a to utječe na erekcije i povećanje uda. Pošto flasteri X-Core nemaju nikakve nuspojave, preporučuju se kao jedna od rijetkih sigurnih mogućnosti za povećanje penisa. 

Oprez – sve navedeno potvrđeno je samo za originalne X-core flastere, upozorili su da u Hrvatskoj ima i nekoliko drugih tipa flastera, koji nisu prošli testiranje, zato ih obavezno morate naručiti na službenoj hrvatskoj stranici www.XcorePovecanje.com/hr. 

Na kraju konferencije predstavili su još nekoliko iskustava pojedinaca s različitim metodama za povećanje penisa te njihove priče. Tu smo primijetili da muškarce možemo podijeliti u dvije skupine:

  • Mlađe – neki su bili veličinom svog penisa zadovoljni, neki nisu, a svi su imali veliku želju za većim penisom, što je na kraju krajeva želja većine muškaraca. U ovu skupinu pripadala je većina muškaraca koja se je predstavila na konferenciji, a svi su potvrdili da su za povećanje penisa potrošili već ogromne svote novca, ali rezultate nisu postigli sve dok do povećanja nisu došli pomoću jednostavnih i jeftinih metoda – flastera X-core, koji su im omogućili postizanje trajnih rezultata.
  • Starije, kojima je povećanje penisa bitno prvenstveno zbog lakšeg postizanja erekcije i neprekidnog seksa. Starije su osobe najviše pohvalile djelovanje gela Excite, koji im je u krevet navodno vratio veselje, jer ga mogu neosjetno nanositi prije seksa, a zatim praktički momentalno postignu erekciju koja traje puno dulje nego inače. 

Kako biste izbjegli naručivanje na nepotvrđenim web stranicama ili od nepotvrđenih proizvođaća, ponovno ćemo napisati linkove sa službenim stranicama, gdje možete proizvode bez brige naručiti ili nazvati hrvatski info broj 01 777 6827 za više informacije i narudžbe:

Excite gel: www.ExcitePovecanje.com/hr
Flasteri X-core: www.XcorePovecanje.com/hr
Tablete: Male Extra
Više informacija i narudžbe: 01 777 6827

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pet savršenih lokacija za fotografiranje u Hrvatskoj koje morate posjetiti
PROMO

Pet savršenih lokacija za fotografiranje u Hrvatskoj koje morate posjetiti

Hrvatska je zemlja bogate povijesti, spektakularne prirode i nevjerojatnih prizora koji ostavljaju bez daha

HUB i EIB pokreću dvogodišnju edukaciju mladih poduzetnika i srednjoškolaca
PROMO

HUB i EIB pokreću dvogodišnju edukaciju mladih poduzetnika i srednjoškolaca

Incijativa „Financije za nove generacije" ključan je korak u osnaživanju financijske pismenosti i poduzetničkog duha među mladim generacijama u Hrvatskoj
Ante Cash otkriva kako biti kreativan s pur pjenom
PROMO

Ante Cash otkriva kako biti kreativan s pur pjenom

U Antinoj Garaži danas se kupamo u pur pjeni. Zašto je ona neizostavan dio svakog gradilišta, na svoj način pokazuje vam Ante Cash.