Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

"Struja me je bacila u zrak, živ sam gorio, ali spasili su me..."

Dejan Aleksić (26) je 2006. preživio strujni udar od 25.000 volti. Struja mu je spržila čak 83 posto kože na tijelu, a nevjerojatno je da danas nema nikakvih posljedica, ni fizičkih ni psihičkih

Foto: Privatna arhiva
55 komentara

Nevjerojatnu bol pretrpio je Dejan Aleksić (26) nakon što ga je kao 14-godišnjaka udario strujni udar od 25.000 volti.

I Dejan se davne 2006. godine penjao na vagon na ogulinskoj željeznici. Uslijed udara struja mu je prošla cijelim tijelom i pretvorila ga u živu buktinju.

POTRESNA ISPOVIJEST Majka dječaka kojeg je ubila struja: 'Moje ljubavi više nema'

- Struja me dignula gore i bacila nekoliko metara u zrak, gorio sam, a u padu sam glavom udario u tračnice. Na meni su se otopile hlače i lančić koji sam strugao s vrata. Bio sam pri svijesti, ali u potpunom šoku. Dignuo sam se i teturao, a iz drugog smjera je naišao vlak. Do mene je dojurio liječnik iz obližnje ordinacije, zgrabio me, posjeo na stolac i prekrio mokrim ručnikom - ispričao nam je traumatično iskustvo mladić koji je, nasreću, preživio strujni udar.

IGRA UŽASA U ZAGREBU Selfie smrti: Upozorili smo ga, ali popeo se na vagon i poginuo

Struja mu je spržila čak 83 posto kože na tijelu, a nevjerojatno je da danas nema nikakvih posljedica, ni fizičkih ni psihičkih. Za to je najzaslužniji liječnik za opekline Klaićeve bolnice dr. Antun Kljenak koji ga je liječio posebnim metodama. 

- Nasreću, uslijed napora liječnika Dejan je preživio. Danas je potpuno zdrav i nema nikakvih posljedica, tek ožiljke kao podsjetnike na događaj. Nedavno se oženio i postao otac dječaka - rekla je njegova majka.

Možda vas zanima i ovo:
Message