Obavijesti

News

Komentari 131

Studentice o silovanju: U domu smo se dosad osjećale sigurno

Studentice o silovanju: U domu smo se dosad osjećale sigurno
1

Karlovačka je policija u ponedjeljak ujutro u Studentskom domu Karlovac uhitila mladića (20) zbog sumnje da je tijekom vikenda u domu, vjerojatno u jednoj od soba, silovao studenticu...

VIDEO

Strašno, ne znam što bih rekla. I prije me bilo strah doći u Karlovac nakon što su se zaredala silovanja u gradu, a sad pogotovo, nakon što se to dogodilo ovdje u domu, rekla nam je 19-godišnja studentica iz Slunja, korisnica karlovačkog doma.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:08

- Ne znam što se točno dogodilo niti o kome se radi. Iznenadilo me ovo jer su svi ovdje vrlo društveni i prijazni - istaknula je, dodajući kako je tijekom vikenda bila je kod kuće u Slunju, kao i većina korisnika doma.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Karlovačka je policija u ponedjeljak ujutro u Studentskom domu Karlovac uhitila mladića (20) zbog sumnje da je tijekom vikenda u domu, vjerojatno u jednoj od soba, silovao studenticu. Djevojka je napadnuta navodno u noći na nedjelju, a policiji je prijavljeno u nedjelju. Osumnjičeni mladić i njegova navodna žrtva su studenti i oboje su korisnici doma. Mladić je nakon ispitivanja uz kaznenu prijavu pritvoren, potvrdili su u PU karlovačkoj. U samome domu nitko nam nije znao reći ništa konkretnije, osim da ih je sve ovo zateklo. Ravnatelj Studentskog centra Davor Jurčević tek je potvrdio da je policija u domu privela mladića te da su on i navodna žrtva korisnici doma.

- Policija je u sedam sati došla u dom i privela ga, nikakve druge službene potvrde nemam. Nakon što ga je policija odvela, ništa drugo nisu radili u zgradi, ni očevid, niti su zatražili snimke videonadzora, svi hodnici doma i vanjski dio zgrade opremljeni su kamerama - rekao je Jurčević te dodao da na ulazu u dom imaju recepciju na kojoj je 24 sata dnevno netko nazočan.

- U sobe se ulazi elektroničkim karticama i u njih mogu ući samo studenti, no kako su korisnici doma punoljetni, u dom mogu uvesti pratnju, koja je dužna na recepciji ostaviti osobnu iskaznicu. U vrijeme spornog događaja nitko nije ništa prijavio, niti zatražio pomoć, niti se čula ikakva vriska ili buka. Nadam se da će se utvrditi sve okolnosti događaja - rekao je Jurčević.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 131
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović
Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.
IZ MINUTE U MINUTU

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer