Obavijesti

Promo sadržaj

Studentima i do 50% jeftinije karte za autobus

Studentima i do 50% jeftinije karte za autobus
2

Najpovoljnije autobusne karte Arrive studenti mogu kupiti u Arriva Croatia mobilnoj aplikaciji, u istoj ih uskoro očekuju novi promo kodovi s popustom, dok im se u nagradnom natječaju smiješe besplatne karte, MAXtv To Go, i poklon paketi

Arrivina mobilna aplikacija kupnju autobusnih karata čini brzom i krajnje jednostavnom, a novost je dodatni popust na cijenu karte koji se ostvaruje samo u aplikaciji. Drugim riječima, osim što je kupnja putem aplikacije najjednostavnija ona je i najpovoljnija. Kako se pri svakoj transakciji obračunava dodatni popust, a uz to se i svi popusti zbrajaju, studentima koji posjeduju a-iskaznicu povratne karte kupljene u aplikaciji bit će i do 50% jeftinije u odnosu na redovnu cijenu. 

Mobilna aplikacija Arriva Croatia može se preuzeti s App Store i Google Play trgovine. 

Preko nagradnog natječaja do besplatnih karata

Povodom početka nove akademske godine Arriva je za studente organizirala nagradni natječaj "Za besplatne vožnje kući, REC na mobitelu uključi" u kojem dijeli besplatne karte i poklon pakete, a pobjedniku će pripasti 48 besplatnih vožnji u periodu od 6 mjeseci kao i MAXtv To Go Osnovni + MAXsportplus + HBO + Pickbox. 

Natječaj traje do 31.10., a kako u njemu sudjelovati i osvojiti besplatne karte saznaj na www.arriva.com.hr.

Od listopada novi promo kodovi s popustom 

Sve korisnike aplikacije u različitim prigodama Arriva daruje promo kodovima s popustom, a prva iduća bit će već u listopadu.  U tom mjesecu mobilna aplikacija slavi svoj prvi rođendan pa putnici vodećeg autobusnog prijevoznika u Hrvatskoj mogu očekivati promo kod za još povoljnija putovanja do brojnih odredišta diljem zemlje. No već prvog dana listopada korisnicima Arrivine  aplikacije stiže još jedno iznenađenje,  promotivna ponuda u suradnji s taxi Cammeom. 

Kako ti ne bi promaknula niti jedna prilika za uštedu na putovanjima, prati Arrivu na Facebooku i Instagramu

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"
PROMO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"

Holcim Hrvatska, vodeća tvrtka u građevinskoj industriji, oduševila je svoje partnere, dobavljače i kupce na ekskluzivnom događaju "Journey to Net Zero" u prestižnoj Laubi.

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila
PROMO

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila

U organizaciji Ministarstva prirodnih resursa 40. kineska antarktička ekspedicija krenula je iz istočne kineske općine Šangaj 1. studenoga 2023. Tim ekspedicije prešao je više od 30 000 nautičkih milja
Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama
PROMO

Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama

Recite zbogom čak i najmanjim česticama prašine i osigurajte čist dom za svoju obitelj