Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
31 komentara

'Stupanj tog primitivizma koji Most pokazuje je kontinuitet'

Premijer Plenković siguran je da će zastupnici Mosta prionuti izgradnji umjetnih otoka i svu ovu energiju, koju dezinformacijama plasiraju u Sabor, umjesto energije valova i mora iskoristiti drugačije.

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
31 komentara

Verbalni obračun Gordana Jandrokovića (HDZ) i Nikole Grmoje (Most) u četvrtak navečer, premijer Andrej Plenković kaže kako nije jučer bio u zemlji da bi to mogao komentirati.

- Stupanj primitivizma koji Most kontinuirano pokazuje na svakoj iole živahnijoj raspravi je jedan kontinuitet. To najbolje govori o njima, ljudi to vide, prepoznaju i tu nema dilema - kazao je Plenković.

NAZVAO GA SMEĆEM Ćorić: Mislim da je Jandroković adekvatno odgovorio Grmoji

Nedavno je premijer nasrnuo na zastupnika Mosta, a sada je živce izgubio i predsjednik Sabora. Na pitanje kako to objašnjava odnosno je li pitanje u temama koje otvara prema HDZ-u ili u Nikoli Grmoji, Plenković je odgovorio:

- Siguran sam da će zastupnici Mosta prionuti izgradnji umjetnih otoka, to je prva stvar, i da će svu ovu energiju koju sa dezinformacijama plasiraju u Sabor, umjesto energije valova i mora iskoristiti da popune sve one sadržaje koje u odnosu na ZERP daje IGP - kazao je Plenković. 

Nakon premijerove reakcije, Grmoja je ponovno oglasio na Facebooku. U svojoj objavi 'oprao' je Plenkovića:

Zagreb: Nikola Grmoja održao konferenciju za medije GRMOJA O INCIDENTU 'Njonjo nije bila uvreda nego je karakteristika njegove politike'

Podsjetimo, Nikola Grmoja u Saboru je predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića oslovio s Njonjo, ali i optužio da su izdali narod i nacionalne interese na što mu je Jandroković uzvratio: "Reći da ste smeće je malo". 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message