Obavijesti

Promo sadržaj

Stvori neodoljiv kutak u domu za svog ljubimca

Stvori neodoljiv kutak u domu za svog  ljubimca
3

Od 4. do 13. listopada IKEA nudi 15 % popusta na sav namještaj i pribor za kućne ljubimce

U listopadu, mjesecu u kojem obilježavamo Svjetski dan zaštite životinja, IKEA je odlučila nagraditi sve vlasnike kućnih ljubimaca koji svakodnevno vode brigu i savjesno paze na svoje male ili velike četveronožne prijatelje. Od 4. do 13. listopada zagrebačka robna kuća IKEA tako nudi neodoljivu ponudu koja će ti pomoći u stvaranju posebnog kutka u domu u kojem će se tvoji ljubimci osjećati sigurno, opušteno i udobno. 

Više od 50 proizvoda za mačke i pse po 15 % nižoj cijeni

Posebno dizajnirana kolekcija namještaja LURVIG, nastala u suradnji s veterinarima kako bi zadovoljila potrebe našeg suživota s kućnim ljubimcima, tijekom deset dana promocije u listopadu bit će dostupna po 15 % nižoj cijeni. 

Među njima je i krevet za mačku u crnoj boji koji u tren oka može postati udobna kućica s malim otvorom, mekani krevet s visokim naslonom ili pak ugodan kutak sa srednje visokim zidovima. Odluka je na tebi. Ups, na tvojoj maci. Za one zaigrane trenutke tvom će psu dobro doći loptica u koju možeš sakriti i nagradu (omiljenu slasticu svog ljubimca), a ostale proizvode otkrij na linku. 

Osnovni paket za udomljene pse ili mace

Ako još uvijek nemaš, a jako (si) želiš kućnog ljubimca, razmisli o njegovom udomljavanju. Sklonište u Dumovcu je samo u prvoj polovici ove godine za 379 pasa uspješno pronašlo dom, no i dalje postoje oni za koje se još uvijek traži siguran smještaj. IKEA će ovom skloništu donirati stotinu LURVIG deka te brojne druge IKEA proizvode za kućne ljubimce, a njihovom radu možeš pomoći i ti. Ako udomiš psa ili mačku 4. ili 5. listopada, IKEA će tvoje dobro djelo nagraditi osnovnim kompletom proizvoda za kućnog ljubimca, odnosno psa ili mačku. Jedino što moraš je u robnu kuću IKEA Zagreb donijeti potvrdu o udomljavanju koju će ti dati Sklonište u Dumovcu – a tvoj te poklon već čeka spreman. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve