Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
54 komentara

Sud donio privremenu mjeru: Kino Europa nastavlja s radom

Trgovački sud u Zagrebu donio privremenu mjeru kojom zabranjuje Gradu da uđe u posjed Kina Europa do okončanja postupka. U narednih nekoliko dana doznat ćemo više informacija, kaže Boris T. Matić

Zagreb: Počelo okupljanje građana u znak podrške Kinu Europa
Foto: Filip Kos/PIXSELL
54 komentara

Nakon što smo poslali prigovore da Grad nije u pravu jer nam nije ponudio produljenje ugovora, iako smo ispunjavali sve uvjete, danas je Trgovački sud u Zagrebu donio Privremenu mjeru kojom zabranjuje Gradu da uđe u posjed Kina Europa do okončanja postupka.

U narednih nekoliko dana doznat ćemo više informacija i nadamo se da ćemo u sljedećim danima nastaviti s radom Kina. Za kraj bih upotrijebio izraz 'neka institucije rade svoj posao', toliko poznat u političkim krugovima Hrvatske, rekao je u petak za N1 Boris T. Matić, direktor Zagreb Film Festivala (ZFF), umjetničke organizacije koja posljednjih deset godina uspješno upravlja tom najstarijom zagrebačkom kinodvoranom.


- U 17:30 trebala je biti predaja ključeva, ali sada Grad nema pravo ući unutra. Volonteri su tamo i čuvaju prostor da Grad ne uče nasilno kao što je to bilo u slučaju Saloona - rekao je za RTL Matić.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message