News

Komentari 0

'Sud u Osijeku donio je novu presudu u korist potrošača'

'Sud u Osijeku donio je novu presudu u korist potrošača'

Tako je zbog žalbe Addiko Bank d.o.o. na rješenje Općinskoga suda u Osijeku kojim je naložena dostava dokumentacije za izračun tužbenog zahtjeva, Županijski sud u Osijeku riješio da se žalba banke odbija

Dok očekuju konačnu odluku Vrhovnoga suda RH u slučaju franak, istoimena udruga je u srijedu objavila priopćenje o novim presudama u korist potrošača .

- Pokušaji banaka da osujete potrošače u njihovim pravima uistinu su besprizorni i kriminalni. Tako je zbog žalbe Addiko Bank d.o.o. na rješenje Općinskoga suda u Osijeku kojim je naložena dostava dokumentacije za izračun tužbenog zahtjeva, Županijski sud u Osijeku riješio da se žalba banke odbija te da banka mora sudu dostaviti svu potrebnu dokumentaciju potrebnu za izračun tužbenog zahtjeva. Osim te pravomoćne presude u priopćenju pišemo i o nove tri presude općinskih sudova također u korist potrošača. Udruga Franak neće odustati od svojega puta prema konačnoj pobjedi i prekidu svih bankarskih nezakonitosti, ali prije svega banke moraju vratiti sav novac koji su neosnovano stekle uz pripadajuće zatezne kamate - objavila je Udruga.

Najčitaniji članci