Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
46 komentara

Sudac podržao Bandića jer on vjeruje u Isusa Krista

Velečasni Sudac ističe kako staje na stranu onog predsjedničkog kandidata koji vjeruje u osobu Isusa Krista. Poruku podrške je snimio u Vatikanu

M. Čikotić
Foto: M. Čikotić
46 komentara

Velečasni Zlatko Sudac podržao je predsjedničkog kandidata Milana Bandića u drugom krugu izbora. Sudac, koji boravi u Rimu, je rekao kako prvo priznanje Republici Hrvatskoj nije dao agnosticizam nego katolicizam. Ističe kako staje na stranu onog kandidata koji vjeruje u osobu Isusa Krista, prenosi Večernji list. Zlatko Sudac se trebao tijekom kampanje susresti sa Bandićem, ali je zbog obveza morao otputovati u Vatikan. Tamo je snimio TV poruku, koju će emitirati u petak kao otvorenu podršku Milanu Bandiću na kraju predizborne kampanje.

BANDIĆA PODRŽALI I THOMPSON I BULIĆ
Marko Perković Thompson i Mate Bulić u pismu podrške Milanu Bandiću kazali su kako se on ne srami javno reći da je vjernik, te se zauzima za univerzalna kršćanska načela. Thompson i Bulić će ga podržati i jer se ne srami Domovinskog rata, njeguje uspomenu na naše heroje, prašta i promiče zajedništvo. Dodaju i kako Bandić promiče vrijednosti 'zajedništva i praštanja', upravo kao i njih dvojica kroz svoju glazbu.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message