Obavijesti

News

Komentari 24

Sudar u Daruvaru: Vozačica ozlijeđena, poginuo pješak

Sudar u Daruvaru: Vozačica ozlijeđena, poginuo pješak
3

Na mjesto nesreće odmah je došla ekipa Hitne medicinske pomoći koja je teško ozlijeđenog pješaka prevezla u pakračku Opću bolnicu, a vozačica Mercedesa ostala je nepomično ležati na zemlji...

VIDEO

Pješak u dobi od 73 godine podlegao je teškim ozljedama koje je zadobio u prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu oko 9 sati kod daruvarske tržnice, prenosi Mojportal.hr.

- Možemo vam potvrditi da je pješak rođen 1949. godine preminuo i da je očevid još u tijeku - rekao je načelnik Policijske postaje Daruvar, Dalibor Čajsa.

Samo izletjela iz ulice Podborje

Iako očevid još nije gotov, neslužbeno se doznaje da je vozačica Mercedesa B-klase koja se kretala ulicom Podborje prema Frankopanskoj skrivila ovu nesreću u kojoj je i sama ozlijeđena. Neki su očevici rekli da je samo izletjela na križanje s Frankopanskom ulicom, odnosno da nije skretala niti lijevo niti desno, a ravno nije mogla ni ići jer je Botićeva ulica jednosmjerna. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prema prvim neslužbenim informacijama s mjesta događaja, do nesreće je došlo kada je vozačica Mercedesa B klase, koja je išla iz smjera budućeg Veteranskog centra prema gradu, na križanju s Frankopanskom ulicom oduzela prednost Škodi koja je dolazila iz smjera KTC-a.

Zabila se u parkirani Tico

Od siline udarca, njezin se Mercedes zarotirao, pokupio starijeg pješaka koji se u tom trenutku nalazio na spomenutom križanju, a potom je završio u nekoliko metara udaljenoj Botićevoj ulici gdje se zabio u parkirani Daewoo Tico.

 

Na mjesto nesreće odmah je došla ekipa Hitne medicinske pomoći koja je teško ozlijeđenog pješaka prevezla u pakračku Opću bolnicu, a vozačica Mercedesa ostala je nepomično ležati na zemlji.

Hitna ih odvezla u bolnicu

Nakon toga je došla i druga ekipa Hitne medicinske pomoći koja je vozačicu Mercedesa također odvezla u bolnicu. Priroda njihovih ozljeda još nije poznata.  Na teren su izašli i daruvarski policajci i vatrogasci.

- Čuo se strašan udarac. Vidjeli smo da je vozačica Mercedesa oduzela prednost Škodi, usput pokupila pješaka i završila u Botićevoj ulici gdje se zabila u parkiranog Tica - rekao je jedan očevidac prometne nesreće za Mojportal.hr.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag