Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Sudarili se auto i tramvaj, auto se odbio u pješakinju

Zagreb: Na Ilici, kod broja 232 su se oko 8.50 sati sudarili tramvaj i automobil, koji je nakon sudara odbačen na pješakinju koja je hodala pločnikom

R.Branđolica/VL
Foto: R.Branđolica/VL
0 komentara

Automobil je strelovitom brzinom jurio Ilicom. Odjednom je divljački, pod 90 stupnjeva, pokušao skrenuti na pločnik i ući u dvorište pivnice, ali ga je udario tramvaj. Potom me snažno udario i na kraju se zabio u zid pivnice. Pala sam na tlo i imala osjećaj da sam cijela polomljena, ispričala je šokirana Nevenka Tunjić (54), na koju je jučer oko 8.50 sati u zagrebačkoj Ilici kod broja 232 naletio V. B. (50) u Renault Meganeu.
Vozač tramvaja, koji je vozio iza njega, nije stigao na vrijeme zakočiti da izbjegne Megane i zabio se u njega. Od siline udarca auto je odletio na pločnik i udario pješakinju, rekla je policija. Nevenku je Hitna pomoć prevezla u bolnicu Sveti Duh. Ima hematome po cijelome tijelu i teško miče ruke, ali ništa nije slomila pa su je pustili kući.
- Vozač Meganea nije me ni pogledao. Nije me ni pitao treba li mi pomoć. Samo je psovao gledajući štetu na svom autu. Srećom, bila sam dovoljno sabrana da trenutak prije nego se zabio u mene zakoračim u stranu, inače bi me ubio - zaključila je Nevenka.

Možda vas zanima i ovo:
Message