News

Komentari 6

Sudarili se autobus, kombi i dva auta, ozlijeđeno je osmero ljudi

Sudarili se autobus, kombi i dva auta, ozlijeđeno je osmero ljudi

Prema prvim informacijama karlovačke policije, jedan od vozača je teško ozlijeđen i prevezen u karlovačku bolnicu, dok se za ostale tek utvrđuje težina ozljeda

Osmero ljudi ozlijeđeno je u prometnoj nesreći, sudaru više vozila u petak oko 16 sati na državnoj cesti D1 u Donjem Taborištu kod Slunja. Sudarili su se autobus, kombi vozilo i dva osobna automobila. 

POGLEDAJTE VIDEO: Nesreća u blizini Slunja

Od osmero ozlijeđenih, Hitna pomoć je u Opću bolnicu Karlovac prevezla vozača teretnog kombi vozila slovenskih registracijskih oznaka gdje mu se pruža liječnička pomoć. Za sada nije poznata težina njegovih ozljeda kao niti ostalih sudionika nesreće. Nesreća se dogodila u samom zavoju. Prednja i lijeva strana kombi vozila potpuno su smrskane, a autobus je također oštećen na prednjoj lijevoj strani.

 Zbog prometne nesreće i obavljanja očevida na mjestu događaja, promet je bio u potpunom prekidu do 18 sati i preusmjeravao se obilazno, a do 19 sati se odvijao jednim prometnim trakom. U 19,10 sati promet je potpuno normaliziran i sa kolnika su uklonjena sva vozila koja su sudjelovala u nesreći. Uzrok i detalji prometne nesreće biti će poznati po okončanju policijskog očevida.

Najčitaniji članci