News

Komentari 1

Sudarili se pa sletjeli u kanal: Teže ozlijeđen vozač (28) koji je bio pijan, a i nije bio vezan...

Sudarili  se pa  sletjeli u kanal: Teže ozlijeđen vozač (28) koji je bio pijan, a  i nije bio vezan...

U sudaru Passata i Audija na cesti u Bilom Brigu, kod Nove Gradiške, oba su vozila sletjela u putni kanal. Teže je ozlijeđen vozač (28) Passata. koji je bio pijan i nije bio ni vezan

Dvije su osobe ozlijeđene, od kojih jedna teško, u prometnoj nesreći koja se u nedjelju navečer oko 18.20 sati dogodila na cesti u mjestu Bili Brig, na novogradiškom području.

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška očevidom su utvrdili da se prometna nesreća dogodila kada 28-godišnjak upravljajući osobnim automobilom "Passat", novogradiških registarskih oznaka, nije držao dovoljan razmak i prednjim dijelom svog vozila udario je u stražnji dio osobnog automobila "Audi", također novogradiških registarskih oznaka, a koji se kretao u istom smjeru ispred njega a smanjio je brzinu radi skretanja ulijevo.

Nakon sudara oba su automobila sletjela s kolnika u putni kanal. Očevidom je utvrđeno da je vozač "Passata" bio pijan(alkotestom mu je izmjereno 1.44 promila) i u vožnji nije koristio sigurnosni pojas. Zadobio je teže ozljede glave, prevezen je u bolnicu i zbog težine ozljeda zadržan je na bolničkom liječenju.

Vozač "Audija" lakše je ozlijeđen.

- Policijski službenici protiv 28-godišnjaka podnose prekršajne prijave mjerodavnom sudu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu - rekla je Kata Nujić, glasnogovornica PU brodsko-posavske.

Najčitaniji članci