News

Komentari 3

Sudarili su se u zavoju, jednog su iz auta izvlačili vatrogasci

Sudarili su se u zavoju, jednog su iz auta izvlačili vatrogasci

Vozač (18) Volkswagena zbog prevelike je brzine prešao u suprotni smjer i sudario se s Peugeotom oko 23.30 sati u Zagrebačkoj ulici u Gračecu, nedaleko od Dugog Sela. Brzo su intervenirali Hitna pomoć i vatrogasci

Šest vatrogasaca DVD-a Dugo Selo izvuklo je u četvrtak oko 23.30 sati vozača Volkswagen Golfa koji je ostao zarobljen nakon prometne nesreće u mjestu Gračec nedaleko od Dugog Sela.

Prema prvim informacijama, sudario se s vozačem Peugeota 307 na zavoju ceste. Na mjesto nesreće brzo su stigli Hitna pomoć i vatrogasci. Čitatelj 24sata poslao nam je fotografije na kojima se vidi kako je Peugeotu smrskan cijeli prednji kraj dok su Golfu zgnječena vrata vozača i putnika.

Kako je pokazao očevid za volanom Golfa bio je 18-godišnjak koji je vozio Zagrebačkom u smjeru istoka. Zbogo prevelike brzine, kraj kućnog broja 40, prešao je u suprotni smjer. Tu je udario u Peugeot kojeg je vozio 29-godišnjak.

Vozač Golfa teško je ozlijeđen te su ga prevezli u KBC Zagreb. Njegov suvozač, također 18-godišnjak, lakše je ozlijeđen te su m urane sanirali u KB-u Sveti Duh.

Promet je tijekom očevida bio prekinut te se do 2 sat odvijao obilazno.

Najčitaniji članci