Obavijesti

News

Komentari 38

Sudario se s kamionom: Kod Slatine poginuo vozač auta

Sudario se s kamionom: Kod Slatine poginuo vozač auta
2

Promet na državnoj cesti DC -2 je zatvoren jer je u tijeku očevid. Virovitička policija vozila preusmjerava na obilazne pravce

U prometnoj nesreći u petak na virovitičkom području poginuo je 51-godišnji vozač osobnog automobila, koji je  na nadvožnjaku državne ceste D2 skrenuo u suprotni kolnički trak i sudario se s kamionom, priopćila je Policijska uprava virovitičko-podravska. 

Prometna nesreća dogodila se oko 14, 45 sati između naselja Jugovo Polje i Cabuna, na nadvožnjaku ceste D2.

Pedesetjednogodišnji vozač upravljao je osobnim automobilom slatinskih registracija u smjeru Virovitice, a dolaskom na nadvožnjak iz za sada neutvrđenog razloga, skrenuo je vozilo na suprotni kolnički trak.

U tom trenutku iz suprotnog smjera naišao je kamion đakovačkih registracija, kojim je upravljao 62-godišnji vozač, i došlo je do frontalnog sudara. Zatim je u stražnji dio osobnog automobila naletjelo još jedno osobno vozilo, kojim je u smjeru Virovitice upravljao 22-godišnji vozač. 

Vozač osobnog automobila poginuo je na mjestu nesreće, 62-godišnji vozač kamiona lakše je ozljeđen, dok je 22-godišnji vozač osobnog automobila neozlijeđen.

Očevidu na mjestu nesreće bio ja nazočan i Općinski državni odvjetnik iz Virovitice, navode iz PU virovitičko-podravske.