Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sudbonosno 'vau, vau': Slijepi par spojili su njihovi psi vodiči

Claire i Marka spojili su njihovi psi na jednoj od radionica za vodiče. Iako se nikada nisu vidjeli, sigurni su da su srodne duše. Svoju ljubav su ozakonili prošle subote

Screenshot
Foto: Screenshot
19 komentara

Claire Johnson (50) i Mark Gaffey (51) u subotu su izrekli sudbonosno 'da', a u ljubavi su ih spojili njihovi psi, zlatni retriveri Venice i Rodd. Psi su se, kažu, 'zaljubili' na radionici za pse vodiče još 2012. godine. Pseći par postao je nerazdvojan i uskoro su i njihovi vlasnici, koji su oboje slijepi, shvatili kako su srodne duše, piše Daily Mail

Godinu dana nakon upoznavanja Mark je zaprosio Claire te su se vjenčali u britanskom mjestu Stoke-on-Trentu. Venice i Rodd nosili su im prstenje. 

Claireina sljepoća posljedica je dijabetesa. Bez vida je ostala kada je imala 24 godine. 

- Kao i naši psi, mi smo zaista najbolji prijatelji i srodne duše. Bez sumnje su nas spojili naši vodiči. Pronašli su moju pravu ljubav - kaže Claire. Mark je slijep od rođenja. 

- Mogli smo se mimoići jer smo bili imali različite rasporede sa psima. Ipak smo završili u istom tjednu. Zanimljivo je i što smo poslije otkrili kako živimo tek nekoliko kilometara jedno od drugog, ali se nismo poznavali. Sada se šalimo da uz svakog psa vodiča dolazi i besplatna supruga. Volim Clairein smijeh i osobnost, iako ju nikad nisam vidio - kaže Mark.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message