Obavijesti

News

Komentari 12

Šuker ironično: Za sve loše u Hrvatskoj kriva je Sportska TV

Šuker ironično: Za sve loše  u Hrvatskoj kriva je Sportska TV
12

Sabor je nastavio s raspravom o Programskom i financijskom izvješću HOO-a za 2012. HDZ-ovac Željko Reiner se pobunio što se o tome raspravlja već drugi dan

VIDEO

Saborski zastupnici u četvrtak su nastavili raspravu o Programskom i financijskom izvješću Hrvatskog olimpijskog odbora za 2012. godinu, koju su počeli dan ranije. Vlada je odbila izvješće, a ministar sporta Željko Jovanović nedavno je oštro kritizirao HOO zbog projekta Sportske televizije koja je posisala ogroman novac. Slične kritike su se od strane vladajućih zastupnika nastavile i u četvrtak. 

Nadica Jelaš (SDP) rekla je kako je izvješće prepuno netočnosti, nepreciznosti i pogrešne upotrebe stručne terminologije.

- Sportska televizija je projekt osmišljen za neka bolja vremena. On predstavlja svojevrsni nadstandard za kojeg Hrvatska ovog trenutka doista nema financijskih mogućnosti - rekla je Jelaš.

Mateša: A kako onda Hrvatska pošta nije problem?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Šef HOO-a Zlatko Mateša osvrnuo se na Hrvatsku poštu.

- O toj maloj televiziji se raspravlja dva dana, a ti kriteriji su drugačiji kad se radi o javnom poduzeću u 100-postotnom vlasništvu države kao što je Hrvatska pošta, koja je u istom tom vremenu, u zadnje tri godine, u evotv uložila 247,5 milijuna kuna. I oni nisu problem. Mi jesmo. Slažem se, problem je, probat ćemo iz tog problema izaći. Ali, to su čudni kriteriji - rekao je Mateša.

Ivan Šuker (HDZ) bio je ironičan.

- Sportska televizija je problem. Sportska televizija je kriva zato što u Hrvatskoj ima 400 tisuća nezaposlenih, zato što će Hrvatska i ove godine imati gospodarski pad, zato što ne znam tko u nekom klubu nije napravio ovo ili ono, sve je kriva Sportska televizija - rekao je Šuker.

Željko Reiner (HDZ) poručio je kako je bizarno da se o ovoj temi raspravlja već drugi dan za redom što nije bio slučaj ni s državnim proračunom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Manolićeva kći za 24sata: Triput me stisnuo za ruku. Tako smo se pozdravili. Samo je zaspao...
UMRO JE JOŽA MANOLIĆ

Manolićeva kći za 24sata: Triput me stisnuo za ruku. Tako smo se pozdravili. Samo je zaspao...

Pokazao mi je rukom da priđem krevetu, primio me za ruku i tri puta stisnuo. Tako smo se pozdravili, rekla je za 24sata Manolićeva kći Zrnka

Planirao je atentat na Pavelića, preživio je ratove i pandemije
UMRO JE JOŽA MANOLIĆ

Planirao je atentat na Pavelića, preživio je ratove i pandemije

Kad se on rodio, u svijetu su se pojavili prvi radio aparati. Bilo je to vrijeme nijemog filma, Tesla je imao tad samo 66 godina, a internet, televizija i slične stvari postojale su samo u njegovoj glavi...
Umro je Josip Manolić (104)
NAJDUGOVJEČNIJI POLITIČAR

Umro je Josip Manolić (104)

Preminuo je Josip Manolić, jedan od najdugovječnijih hrvatskih političara. Bio je drugi predsjednik Vlade Republike Hrvatske i bivš visokopozicionirani pripadnik UDBA-e