Obavijesti

Promo sadržaj

Prašnjav je i prljav?! Ne glumi, sigurno je i tvoj takav

Prašnjav je i prljav?! Ne glumi, sigurno je i tvoj takav

Kad prve zrake sunca osvijetle dom, primate se za glavu - prašnjav je i prljav (ne glumi, i tvoj je takav)

Draga je s prijateljicama otišla na plac i trač partiju, a vama je sinula genijalna ideja - pospremit ću stan! To neće očekivati, bit će jako sretna, a baš je danas ona utakmica... win-win! Muzika je pojačana, svi su rekviziti spremni i krećete. 


Nakon nekoliko sati čišćenja, umorni ste i iscrpljeni, a najbolja stvar ikad vam se sad čini vaša omiljena fotelja. No ubrzo shvaćate da je i ona prašnjava, prljava i da ju je vaš mačak Mucko dobro izgrebao. Opcija 'kupnja nove fotelje' u startu otpada jer je baš došla zadnja rata grijanja. Kemijsko čišćenje isto otpada jer kako ćete odnijeti fotelju, trosjed i dvosjed u kemijsku čistionicu? Pozvati ekipu iz kemijske da se mota po kući s čudnim spravama u današnje vrijeme... isto otpada.


I tako ste uzeli svoj pametni telefon i krenuli u potragu za novim opcijama. Baš kad ste počeli gunđati s 'Ljudi će još malo na Mars ići piti kavu, a običan kauč ne možeš sredit', opa! pa svi su poludjeli za tim nekakvim presvlakama. Čitate malo...


Talijanski dizajn i proizvodnja - to je dobro, Talijani znaju modu i napraviti dobar tekstil.
Elastični materijal - rastezljivost 120%? Ne možete vjerovati, ipak imate sreće. Naime, dok ste kupovali garnituru, vaša je draga inzistirala na baš toj garnituri nestandardnih dimenzija. Pristali ste kad je rekla da voli nestandardno i namignula. Žene. 
Idealne za ljude s kućnim ljubimcima - otporne na grebanje? Mucko prihvaća izazov! 
Perive u perilici - samo se skinu, operu i vrate. 
To je to! 


Narudžba u dva klika, dostava u dva dana - rješeno!  Dva dana kasnije: Navlake su stigle, draga je oduševljena, a vi se ne planirate prestati šepuriti po kući - s fotelje na kauč, s kauča na dvosjed, s dvosjeda na trosjed pa u krug.  :)
ps. Mucko vs. Navlake 0:1

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini