Obavijesti

Promo sadržaj

Super nagradna igra: "Moja polica u Eurohercu vrijedi više"

Super nagradna igra: "Moja polica u Eurohercu vrijedi više"
1

Euroherc osiguranje dugogodišnji priznati specijalist i lider u osiguranju, priredilo je za svoje osiguranike jedinstvenu i ekskluzivnu nagradnu igru „Moja polica u Eurohercu vrijedi više“

Bogati nagradni fond, koji uključuje 171 nagradu, vrijedan je ukupno 3,68 milijuna kuna.

Postojeći i novi osiguranici koji u razdoblju od 15. veljače do 31. prosinca 2020. godine na jednom od više od 520 prodajnih mjesta Euroherca diljem Hrvatske ugovore policu obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti i/ili kasko osiguranja za osobno i/ili teretno vozilo, automatski sudjeluju u velikoj i iznimno bogatoj nagradnoj igri. Odvezite se sigurno i bezbrižno u bogato opremljenom i osiguranom Golfu 8 ili se počastite jednom od brojnih vrijednih novčanih nagrada na potrošačkoj kartici.

Ugovaratelje polica obveznog i/ili kasko automobilskog osiguranja, osim kontinuirane kvalitetne zaštite i sigurnosti u prometu, tijekom godine očekuju čak tri regionalna izvlačenja atraktivnih nagrada, i to u svibnju i rujnu 2020. godine te u siječnju u 2021. godine, u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Rijeci i Varaždinu. U svakom od regionalnih izvlačenja možete postati vlasnikom jednog od 5 VW Golf 8 s uključenom policom osiguranja od automobilske odgovornosti i kasko policom ili jednom od čak 50 potrošačkih kartica s iznosom od 5.000 kuna.

No, to nije sve. Euroherc osiguranje, koje uvijek nudi više, i ovaj put je pripremilo veliko finalno izvlačenje. Tako ugovaratelji koji u jednom od regionalnih izvlačenja nisu imali sreće, imaju priliku to promijeniti te sreću okušati još jednom. Veliko finalno izvlačenje održat će se 22. siječnja 2021. godine u Zagrebu, u kojem će jedan od sretnih dobitnika osvojiti i odvesti se u bogato opremljenom VW Touaregu, s uključenim osiguranjem od automobilske odgovornosti i kasko osiguranjem. Također, u finalnom će izvlačenju biti izvučeni dobitnici iznimno vrijednih novčanih nagrada u iznosu od po 50.000 kuna, kao i dobitnici ekskluzivnih ljetovanja u Hotelu Medora Auri Beach Resort u Podgori.

Vozite sigurno do bogatih nagrada, jer Vaša polica u Eurohercu uistinu vrijedi više!

Pravila nagradne igre „Moja polica u Eurohercu vrijedi više“ pročitajte na www.euroherc.hr.

Tomislav Abramović, direktor Sektora prodaje Euroherc osiguranja:

„Naš core bussines je osiguranje vozila od autoodgovornosti koje nam je osiguralo poziciju višegodišnjeg lidera na našem tržištu kada promatramo ovu vrstu osiguranja.

Iza nas su gotovo tri desetljeća iskustva, godine rada, truda i zalaganja, tijekom kojih smo, kontinuirano ulažući u znanje naših prodajnih savjetnika dizali kvalitetu osiguratelje zaštite.

Upravo na tome ćemo raditi i dalje. Koliko smo u tome uspješni govori brojka od više od 600 tisuća polica osiguranja od odgovornosti na kraju 2019. godine.“

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.