Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
18 komentara

Supernova je iznijela podatke o velikoj šteti i najavila donaciju

Nakon jučerašnjih obilnih kiša koje su prouzrokovale nezapamćene poplave u Zadru i okolici počela se zbrajati materijalna šteta. Poplavljeni su mnogi domovi, javne ustanove, a veliku štetu pretrpjele su i bolnice

Foto: Snimio čitatelj
18 komentara

Supernova centar, koja je i sama pretrpjela štetu, objavila je u priopćenju da će tomu unatoč izraziti solidarnost prema gradu i građanima te će donirati sredstva ili nove aparate Općoj bolnici Zadar.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Povodom novonastalih vremenskih nepogoda koje su jučer poharale čitavo područje grada Zadra, i Supernova centar je pretrpio znatne štete čija se materijalna vrijednost još utvrđuje. U želji da u ovim teškim trenucima, u kojima je i domovima i vitalnim javnim institucijama grada nanesena velika šteta, djelujemo solidarno s gradom i građanima, Supernova centar će donirati sredstva ili nove aparate Općoj bolnici Zadar koja je u poplavama pretrpjela najveće štete.

U samom Supernova centru od jučer je u tijeku akcija spuštanja razine vode koja je zahvatila garažu i samo prizemlje. U garaži je tijekom poplave oštećeno 5 osobnih vozila te jedno dostavno vozilo na dostavnoj rampi. Međutim, najbitnije je da nitko nije stradao.

U ovom trenutku sve dežurne službe kao i sve službe Supernova centra Zadar na terenu rade na tome da se centar što prije vrati u redovnu funkciju. Materijalna šteta u Supernova centru se još utvrđuje, a centar posjeduje sva potrebna osiguranja pa će sva šteta biti naplaćena tim putem.

U želji da zajedno s gradom i županijom u ovim teškim trenucima djelujemo solidarno, Supernova centar odlučilo je pomoći Općoj bolnici Zadar koja je poplavama najpogođenija. Supernova će donirati 40.000,00 kuna ili opremu u toj vrijednosti, sa svrhom što bržeg vraćanja bolnice u potpunu funkciju.

Zahvaljujemo svim posjetiteljima, djelatnicima i dežurnim službama na razumijevanju i suradnji. Također zahvaljujemo i medijima koji su temeljito pratili događanja u centru i time ukazali na značaj Supernova centra u gradu Zadru.  

O ponovnom vraćanju Supernova centra Zadar u potpunu funkcionalnost javnost će biti obaviještena putem službenih kanala centra."

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message