Obavijesti

Promo sadržaj

Suradnja Kauflanda i UNICEF-a za bolje uvjete u rodilištima

Suradnja Kauflanda i UNICEF-a za bolje uvjete u rodilištima
3

U razdoblju od 2.11.2019. do 6.1.2020. od svakog kupljenog proizvoda robnih marki Kuniboo i Hip & Hopps, Kaufland donira 5 kuna za UNICEF-ove programe podrške najmlađoj djeci i opremanju svih rodilišta u Hrvatskoj

U sklopu višegodišnje suradnje između trgovačkog lanca Kaufland Hrvatska k. d. i UNICEF-a, ove je godine dogovorena još jedna akcija kojom Kaufland želi doprinijeti lokalnim zajednicama u kojima posluje. U razdoblju od 2. studenoga 2019. do 6. siječnja 2020. godine Kaufland Hrvatska donirat će 5 kuna od svakog prodanog proizvoda svojih robnih marki Kuniboo i  Hip & Hopps kako bi podržao mame i novorođene bebe u Hrvatskoj. Sav prikupljeni iznos bit će namijenjen UNICEF-ovoj inicijativi za opremanje hrvatskih rodilišta kako bi ona postala mjesta najboljeg početka života za bebe i mame, ali i za cijelu obitelj. 
 


Kaufland Hrvatska kroz svoju kontinuiranu podršku UNICEF-u pokazuje da je istinski prijatelj djece. Ova je suradnja realizirana u godini obilježavanja 30. obljetnice Konvencije o pravima djeteta kojom smo se obvezali osigurati svakom djetetu najbolji mogući početak života. Hvala Kauflandu što nam pomaže da upravo takav početak života osiguramo svim novorođenim bebama i njihovim mamama u hrvatskim rodilištima“, rekla je Regina M. Castillo, predstojnica Ureda UNICEF-a za Hrvatsku. 

S UNICEF-om uspješno surađujemo već nekoliko godina i rado podržavamo ovaj program podrške najmlađoj djeci i rodilištima kako bi oni najranjiviji dobili što bolju skrb. Akcija se provodi u svim trgovinama Kauflanda te pozivamo sve da se uključe danas za bolje sutra za naše mališane“, pojasnila je Marija Franić, voditeljica Korporativnih komunikacija u Kauflandu.


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"
PROMO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"

Holcim Hrvatska, vodeća tvrtka u građevinskoj industriji, oduševila je svoje partnere, dobavljače i kupce na ekskluzivnom događaju "Journey to Net Zero" u prestižnoj Laubi.

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila
PROMO

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila

U organizaciji Ministarstva prirodnih resursa 40. kineska antarktička ekspedicija krenula je iz istočne kineske općine Šangaj 1. studenoga 2023. Tim ekspedicije prešao je više od 30 000 nautičkih milja
Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama
PROMO

Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama

Recite zbogom čak i najmanjim česticama prašine i osigurajte čist dom za svoju obitelj