Obavijesti

News

Komentari 27

Susjed joj čupao cvijeće, pilom rezao stabla i iskopao dvorište

PODIGLI OPTUŽNICU: Ovo nije prvi put da agresivni umirovljenik napada J. M., zbog čega se protiv njega već vodi jedan sudski postupak za ometanje posjeda

VIDEO

Vlasnica obiteljske kuće J. M. u Svetičkom Hrašću bila je vani kad je njezin susjed, u rujnu prošle godine, krenuo u agresivni pohod na njezinu imovinu.

Kako se navodi u optužnici Općinskog državnog odvjetništva u Karlovcu, umirovljenik iz Ozlja ušao je u dvorište izvalivši pritom četiri betonska stupa s pletenom žičanom ogradom. Potom je motornom pilom i sjekirom posjekao šest stabala lijeske te ukrasni grm jorgovana, navodi kaportal.hr.

Divljanje je nastavljeno na stablu jabuke, s kojeg je muškarac stresao plodove, a onda je iščupao još četiri stupa ograde, oštetivši i obližnje čemprese. Nakon “uređenja okoliša” pristupio je i “komunalnim radovima”. Iskopao je zemlju te kroz susjedino dvorište proširio javni put. Državno odvjetništvo procjenjuje štetu na oko 5000 kuna.

Pritom, ovo nije prvi put da agresivni umirovljenik napada J. M., zbog čega se protiv njega već vodi jedan sudski postupak za ometanje posjeda.

Njezin odvjetnik stoga je od suda zatražio da mu se izrekne zabrana pristupa, kako njoj, tako i njezinom zemljištu na manje 30 metara i to u sljedećih pet godina.

Inače, cijeli divljački ispad vidjela je druga susjeda, koja je potom obavijestila vlasnicu, te je ona uspjela na vrijeme pozvati policiju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca