Obavijesti

News

Komentari 26

Susjed snimao cijelu zgradu i pratio tko dolazi u posjete

Susjed snimao cijelu zgradu i pratio tko dolazi u posjete
1

Prijavio ga je susjed koji mu je potpisao privolu za postavljanje kamere, uvjeren kako će kamera biti postavljena isključivo pred ulaz u njegov stan, no ubrzo se uspostavilo da je zgrada postala “Big Brother”

VIDEO

Sustanar jedne stambene zgrade u Hrvatskoj - ne navodi se ime grada - u zajedničkoj nekretnini postavio čak četiri nadzorne kamere: jednu na katu ispred stana u kojem živi, drugu na izlazu iz zgrade, treću u ulazu iznad sandučića te četvrtu na stepeništu kod stražnjeg ulaza u objekt, piše Jutarnji list.

Prijavio ga je susjed koji mu je potpisao privolu za postavljanje kamere, uvjeren kako će kamera biti postavljena isključivo pred ulaz u njegov stan, no ubrzo se uspostavilo da je zgrada postala “Big Brother”.

Paranoični susjed s kamerama mogao je pratiti sve osobe koje su ulazile i izlazile iz zgrade, a djelatnici Agencije nakon obavljenog nadzora naredili su mu da tri ukloni te da onoj koja mu stoji ispred ulaza u stan promijeni kut snimanja kako ne bi snimao susjedne ulaze. U međuvremenu je u jednoj drugoj zgradi u Hrvatskoj zabilježen susjed koji je kameru postavio u špijunku na ulaznim vratima te snimao susjedni stan i zajedničke prostorije. Naknadno je ustanovljeno da kamera sve snimke pohranjuje pa je vlasniku stana naređeno da isključi mogućnost pohranjivanja materijala i prilagodi kut snimanja.

>>> Više pročitajte OVDJE

Foto: Ilustracija

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca