Obavijesti

News

Komentari 71

Susjeda je čula hice: "Mislila sam da gledam previše serija"

Susjeda je čula hice: "Mislila sam da gledam previše serija"
1

OPLJAČKAN? Đ. B. (85) živio je sam u stanu u Ulici Vladimira Nazora. Ubojica je ušao u njegov dom i u starca ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja

VIDEO

Sjedila sam s majkom u stanu kad sam čula nekoliko pucnjeva. Pretrnula sam od straha.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:10

Nakon pucnjave sve je utihnulo, rekla je žena koja je čula kad je nepoznati počinitelj ubio Đ. B. (85) u Zagrebu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO:

Uživo iz Zagreba: Muškarac (85) ubijen, susjedi u strahu Reporter: Luka Negovetić Više na http://bit.ly/2g28WFK

Posted by 24sata on Friday, 11 November 2016



Stanare Ulice Vladimira Nazora u Zagrebu potresla je smrt njihova susjeda. U njegov stan, koji se nalazi u prizemlju stambene zgrade, ušao je nepoznati počinitelj. Je li provalio kroz vrata ili ga je Đ. B. pustio u svoj dom - to zasad nije poznato.
No u stanu je ispalio nekoliko hitaca u muškarca.

- Došla sam kod mame. Pile smo kavu, kad sam čula nekoliko pucnjeva. Mislila sam da to nije istina, pa sam sama sebi rekla da gledam previše serija. Učinilo mi se da čak netko udara ili rastavlja ormare - rekla je žena koja je čula hice.

Ubijeni je živio sam u stanu

Kad je Đ. B. upucan, počinitelj je navodno pobjegao kroz ulazna vrata zgrade. To se zbilo u četvrtak poslijepodne, a tijelo ubijenog pronađeno je oko 22.40 sati.

- Nakon pucnjave sve je utihnulo. Čula sam jedino ulazna vrata zgrade koja su se zalupila. Strašno je što je susjed ubijen. Poznajem ga iz viđenja i, koliko znam, nije imao nekih problema - rekla je kroz suze susjeda.



Ubijeni muškarac bio je u dobrosusjedskim odnosima sa stanarima zgrade u kojoj je živio, pa oni za njega imaju samo riječi hvale.

- Ovdje vam svi živimo oko 40 godina i poznajemo se međusobno. Držimo se zajedno i pomažemo jedni drugima kako god možemo. Ubijeni susjed radio je u Končaru. Nije bio imućniji te je imao, koliko ja znam, pristojnu mirovinu s kojom je mogao normalno živjeti. Strašno me je pogodilo kad sam čula da je ubijen - rekla nam je kroz suze susjeda.
Dodala je da je ubijeni muškarac živio sam u stanu u prizemlju stambene zgrade.



Supruga mu je preminula prošle godine. Njegova snaha živi ulaz od njegova te je jučer bila pod šokom. Nije htjela reći previše o ubijenom svekru.

Kako su nam neki susjedi rekli, ubijeni je bio nagluh te i kad bi mu netko zvonio na vrata, ne bi ih odmah otvarao

Policija ispitala stanare

- U toj zgradi vam žive uglavnom stariji ljudi, pa me čudi kad sam saznao da je susjed ubijen. U zadnje vrijeme nisam primijetio nepoznate ljude koji bi dolazili u susjedstvo. Imam psa kojeg izvodim u šetnju barem tri puta dnevno, tako da bih primijetio nepoznate ljude - rekao je mladić koji živi u susjedstvu zgrade u kojoj je ubijen muškarac. Policijski očevid trajao je od pronalaska tijela u četvrtak navečer pa sve do jučer poslijepodne. Istražitelji su u stanu potražili dokaze i ispitali stanare koji će im pomoći u otkrivanju ubojice.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje
VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C
LUDO VRIJEME

VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C

DONJI MACELJ Snježni pokrivač iznenadio je stanovnike Zagorja gdje je jučer bilo gotovo 30. Veliki snježni nanosi pali su i u planinskim dijelovima Slovenije, gdje je pala i tuča, a snijeg pada i na Rogli. Iz DHMZ-a su najavili da je u popodnevnim satima moguć snijeg u Gorskim dijelovima Hrvatske dok će većinu dana padati lokalni pljuskovi.