News

Komentari 38

Susjedi potreseni ubojstvom u Krku: 'Vlasnik kuće pronašao je tijelo, nešto se čudno tu zbivalo'

Susjedi potreseni ubojstvom u Krku: 'Vlasnik kuće pronašao je tijelo, nešto se čudno tu zbivalo'

Nesretnu ženu susjedi nisu vidjeli nekoliko dana, rolete u stanu su bile spuštene, a tijekom vikenda su čuli viku. Njezinog supruga vidjeli su kako hoda oko auta i sa sebe skida i na tlo baca odjeću

Ubojstvo strane državljanke potreslo je Krk. Tijelo žene nađeno je u stanu u ulici Mali Kartec, na kućnom broju 57, a navodno se radi o ruskoj državljanki koja je živjela u Njemačkoj. 

Prema svemu sudeći, susjedi su se zabrinuli kada su primijetili da su rolete stane spuštene danima, a tijekom vikenda je ondje bilo i vike. Za Novi list su ispričali kako se u noći sa subote na nedjelju čula glasna svađa. 

Idućeg dana vidjeli su supruga nesretne žene kako hoda oko svog automobila. Sa sebe je skidao odjeću i bacao ju na pod. 

- Čovjek, inače krupnije građen, djelovao je rastrojeno. Vrtio se oko automobila i na tlo bacao čarape - ispričao je jedan od susjeda za Novi list i dodao kako je čovjek besciljno hodao dvorištem gol do pasa. 

- Čuli smo da je vlasnik ostatka kuće, inače građevinski poduzetnik porijeklom iz Slavonije, došao u susjedni stan i, nakon što je valjda i sam shvatio da se u stanu nešto čudno događa, odvažio ući u susjedni, gdje je zatekao beživotno tijelo nesretne žene - ispričao je susjed.