Obavijesti

News

Komentari 10

Susjedi traže da se 'bunga' djevojke isele iz otmjene vile

Susjedi traže da se 'bunga' djevojke isele iz otmjene vile
5

U vili Olgettina, navodno živi 7 djevojaka koje su sudjelovale u Berlusconijevim zabavama. Sada susjedi traže da se isele jer narušavaju mir i imidž susjedstva

VIDEO

Talijanski istražitelji presreli su telefonske razgovore djevojaka koje su sudjelovale u seksualnim orgijama u milanskoj vili premijera Berlusconija. Čak i djevojke koje su sudjelovale na tim zabavama bile su šokirane time što su vidjele.  U telefonskim zapisima, spominju se žene u toplesu i obućene u kostime bolničarki i policajki kako zabavljaju premijera i njegove prijatelje, prenosi The Telegraph. 

 - Nevjerojatno je, nemaš pojma. Sve ga zovu 'ljubavi' ili 'dragi'. Ne možeš niti zamisliti što se sve tamo događa. Novine ne spominju niti pola čak i kada ga masakriraju. Ili si spremna učiniti sve ili sjedaš u taksi i ideš kući - piše u telefonskim zapisima. Marokanka Ruby istražiteljima je rekla da je te orgije Silvio često nazivao bunga-bunga.

U vili Olgettina, koju lokalno stanovništvo naziva "kućom lutaka", navodno besplatno živi 7 djevojaka za koje se sumnjiči da su sudjelovale u premijerovim orgijama. Svakoj od stanovnica vile uručeno je pismo u kojem ih se moli da se u roku od 8 dana isele jer je njihovo ponašanje narušilo imidž susjedstva.

Djevojke su se u vilu uselile uz pomoć Nicole Minetti, bivše 25-godišnje plesačice i zubarske tehničarke, kojoj je Berlusconi pomogao u političkom usponu u njegovoj stranci. Prema bivšem šefu policijske obavještajne službe Carlu Ferrignu, Nicole Minetti bila je jedna od 28 djevojaka koje su prisustvovale zabavi za premijera i njegove prijatelje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

  - Tamo su se održavale orgije, koliko znam bez droge. No, svi su pili i bili polugoli. Na kraju, djevojke nisu imale grudnjake, nosile su samo uske gaćice - rekao je šef policije.

 Talijanski mediji nazivaju ovaj skandal razornim tornadom, dok opozicija smatra da sve što se otkriva o Berlusconiju podsjeća na Danteov pakao. Jedini kojeg ništa od ovog ne uzrujava je sam Berlusconi koji smatra da je ovo samo propali pokušaj opozicije da ga smijeni.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag