News

Komentari 10

Susjedi traže da se 'bunga' djevojke isele iz otmjene vile

Susjedi traže da se 'bunga' djevojke isele iz otmjene vile

U vili Olgettina, navodno živi 7 djevojaka koje su sudjelovale u Berlusconijevim zabavama. Sada susjedi traže da se isele jer narušavaju mir i imidž susjedstva

Talijanski istražitelji presreli su telefonske razgovore djevojaka koje su sudjelovale u seksualnim orgijama u milanskoj vili premijera Berlusconija. Čak i djevojke koje su sudjelovale na tim zabavama bile su šokirane time što su vidjele.  U telefonskim zapisima, spominju se žene u toplesu i obućene u kostime bolničarki i policajki kako zabavljaju premijera i njegove prijatelje, prenosi The Telegraph. 

 - Nevjerojatno je, nemaš pojma. Sve ga zovu 'ljubavi' ili 'dragi'. Ne možeš niti zamisliti što se sve tamo događa. Novine ne spominju niti pola čak i kada ga masakriraju. Ili si spremna učiniti sve ili sjedaš u taksi i ideš kući - piše u telefonskim zapisima. Marokanka Ruby istražiteljima je rekla da je te orgije Silvio često nazivao bunga-bunga.

U vili Olgettina, koju lokalno stanovništvo naziva "kućom lutaka", navodno besplatno živi 7 djevojaka za koje se sumnjiči da su sudjelovale u premijerovim orgijama. Svakoj od stanovnica vile uručeno je pismo u kojem ih se moli da se u roku od 8 dana isele jer je njihovo ponašanje narušilo imidž susjedstva.

Djevojke su se u vilu uselile uz pomoć Nicole Minetti, bivše 25-godišnje plesačice i zubarske tehničarke, kojoj je Berlusconi pomogao u političkom usponu u njegovoj stranci. Prema bivšem šefu policijske obavještajne službe Carlu Ferrignu, Nicole Minetti bila je jedna od 28 djevojaka koje su prisustvovale zabavi za premijera i njegove prijatelje.

  - Tamo su se održavale orgije, koliko znam bez droge. No, svi su pili i bili polugoli. Na kraju, djevojke nisu imale grudnjake, nosile su samo uske gaćice - rekao je šef policije.

 Talijanski mediji nazivaju ovaj skandal razornim tornadom, dok opozicija smatra da sve što se otkriva o Berlusconiju podsjeća na Danteov pakao. Jedini kojeg ništa od ovog ne uzrujava je sam Berlusconi koji smatra da je ovo samo propali pokušaj opozicije da ga smijeni.

Najčitaniji članci