Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
42 komentara

Susjedi zaprijetili paru koji voli preglasno voditi ljubav

Na stubištu zgrade u Jalkovečkoj u Varaždinu pojavilo se pismo u kojem nepoznati autor prijeti ljubavnom paru s 3. kata. Kvart je pun pisama

Marin Tironi
Foto: Marin Tironi
42 komentara

Bolje da stenju i uzdišu, nego da pucaju i ubijaju se, kaže stanarka iz zgrade u Jalkovečkoj ulici u Varaždinu, koja je htjela ostati anonimna. Ta zgrada postala je poprište bitke za ćudoređe. Na stubištu se pojavilo pismo u kojem nepoznati autor prijeti ljubavnom paru s trećega kata. Autoru smeta što ljubavnici preglasno vode ljubav.
- Ovo što ste izveli prošlu noć, kada je gospodičnu čuo cijeli kvart do Jalkovca kako stenje i uzdiše, više je nego degutantno i nemoralno”, piše u pismu. Dalje se prijeti policijom i zborom stanara, za koji piše da će izbaciti ljubavnike. Autor dodaje da će o takvu ponašanju obavijestiti njihova šefa te roditelje. Ipak, čini se da je riječ o usamljenom bijesu. U Jalkovečkoj ulici rijetki su uznemireni stenjanjem. Većini je to zabavno.
- To je postavio netko ljubomoran tko se dugo nije seksao. Ja ništa nisam čula, a ne bi mi smetalo ni da čujem - kaže susjeda.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message