Obavijesti

News

Komentari 76

Suspendirali policajca koji je na Badnjak pregazio mladoženju

Suspendirali policajca koji je na Badnjak pregazio mladoženju
4

Slobodan Bukva (36) ispraćao je gosta sa svoje svadbe na Badnjak u 00.30 sati kad je na njega pod utjecajem alkohola naletio policajac koji u to vrijeme nije bio na dužnosti

VIDEO

Policajac Željko V. (40) koji je na Badnjak u pijanom stanju u bjelovarskom naselju Ždralovi skrivio prometnu nesreću u kojoj je ozlijeđeno dvoje ljudi, suspendiran je s dužnosti, javlja Bjelovar.live.

Nastradala su dva muškarca koji su netom prije nesreće bili na proslavi vjenčanja, a među njima i sam mladoženja.

- Znam da sam sa vlastite svadbe stojeći uz rub kuće s nekolicinom uzvanika ispraćao dragog mi gosta - ispričao nam je Slobodan Bukva (36) iz Bjelovara kojemu je u naletu automobila slomljena

Na sam Badnjak, oko 00.30 sati Slobodan Bukva je otišao iz društvenog doma koji se nalazi preko puta njegove kuće u bjelovarskom naselju Ždralovi kako bi iz svatova ispratio gosta Radu Perića (33), koji je parkirao svoj BMW u dvorištu mladoženjine kuće.

Mladoženju u Bjelovaru pred kućom pregazio pijani policajac
Mladoženju u Bjelovaru pred kućom pregazio pijani policajac

Perić je sjedio u svom BMW-u njemačkih registracijskih oznaka, a mladoženja, njegov stric Radovan Bukva (57) i još nekolicina gostiju su stajali uz rub ceste, kad je Radovan ugledao kako im s lijeva velikom brzinom dolazi Opel Vectra. Auto je vozio uz sam rub ceste. U dvorištu je među gostima stajala i žena s petogodišnjim djetetom u naručju. Kad je Radovan spazio vozilo uplašeno je viknuo ljudima da paze. Ženu i dijete netko je, srećom, povukao u putni jarak pa su izbjegli udar vozila. Mladoženja je uspio samo koraknuti unatrag. Tako je izbjegao glavni nalet. No Opel Vectra ga je svejedno udarila u desnu natkoljenicu. Vectra je potom udarila i u BMW u kojem je sjedio Rade Perić. Zaprepašteni uzvanici su potom pohitali u pomoć unesrećenom mladoženji i Periću. Tad je iz Vectre izašao vozač.

Bukva je potom izgubio svijest, a stric mu je skočio pomoći do dolaska Hitne pomoći. Prevezen je u nesvijesti i s krvarenjem glave, a ustanovljen mu je prijelom noge te prijelomi dvaju rebara. Nakon 4 dana pustili su ga na kućnu njegu. Svat Perić zadobio je napuknuće slezene te mu je slomljeno jedno rebro.

Svatovi se potukli: Policajac pokazivao svoju značku

Svjedoci kažu da je vozač Vectre nakon što je izašao iz auta zadigao vestu ispod koje je bila za opasačem policijska značka te se krenuo raspravljati sa okupljenima. U tom metežu netko mu je otrgnuo značku, a on se kako tvrde očevici, krenuo svađati s njima, ali na njegovu sreću ubrzo su stigla policijska kola te su ga njegovi kolege spasili od razjarenih gostiju koji su s njim počeli fizički obračun.

Iz PU bjelovarsko-bilogorske su nam potvrdili da je vozač Vectre policijski službenik, ali su rekli da nije zaposlen na području PU bjelovarsko-bilogorske. U vrijeme nesreće nije bio na službenoj dužnosti.

Protiv policajca podnijeta je i kaznena prijava zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Nije poznato koliko je promila imao u krvi, no neslužbeno se doznaje da je napuhao preko 3 promila.

Vidio sam da je policajac koji živi u Velikom Trojstvu, i kojeg osobno poznam napuhao 3,26 promila. On je do nedavno bio na bolovanju, a navodno je prije dvije godine u Velikom Trojstvu, udario u ogradu Muzeja. Čim se oporavio izgleda da je nastavio po starom – tvrdi Radovan Bukva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'
NAPISALA SVOJE ISKUSTVO

Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'

Došli smo u popodnevnim satima, svi, ali baš svi su bili maksimalno angažirani oko moje kćeri. Do te mjere kad sam pomislila: 'Ok, ljudi, to je samo mali prst. Čemu toliki angažman, napisala je