Obavijesti

Promo sadržaj

Blagdanski popust od 50% u Argentum srebrnarnicama

Blagdanski popust od 50% u Argentum srebrnarnicama
4

Srebrni nakit i satove svjetskih brandova u srebrnarnicama ARGENTUM do 11.12. kupite s popustom do 50% - osigurajte poklone na vrijeme!

Zavirite u Argentum poslovnice diljem zemlje i iskoristite popuste koji traju do 11. 12. i svojim najmilijima osmjehom ukrasite lice. Odaberite narukvice, ogrlice, prstene, naušnice ili satove i spremno dočekajte blagdane koji su pred nama. Darujte nakit, jer u njemu su satkane emocije, doživljaji i toplina nadolazećih blagdana kojih ćete se sa svojim najmilijima rado prisjećati tijekom cijele 2017. godine.


Argentum daruje: - 50% na srebro, čelik i remene za satove; - 40% na satove renomiranih proizvođača i - 25% popusta na zlato te novu kolekciju srebrnog nakita. Osim toga, ne zaboravite i na dio asortimana srebrnog nakita sa cijenama nižim za čak 70 % i počastite se nakitom koji ćete nositi zauvijek. 


Podsjetimo, zbog toga što Argentum u svom asortimanu ima nakit većinom hrvatske proizvodnje izrađen od strane najboljih hrvatskih majstora zlatara za sve kupce u kratkom roku moguće je izraditi nakit po posebnoj narudžbi – personaliziran imenom, inicijalima ili porukom po želji. Najpopularniji personalizirani nakit u Argentumu su narukvice i ogrlice s imenom, a možete odabrati između pet popularnih fontova te odlučiti da li želite jedan ili više cirkona na imenu. Također, sve su popularniji dar su i pločice za graviranje koje se mogu nositi oko vrata ili na zapešću.
 
Argentum srebrnarnice
nalaze se u gradovima: Biograd na Moru, Bjelovar, Crikvenica, Đakovo, Imotski, Ivanec, Koprivnica, Križevci, Karlovac, Kutina, Nova Gradiška, Našice, Osijek, Ogulin, Pula, Poreč, Požega, Rijeka, Sisak, Solin, Slavonski Brod, Samobor, Split, Sinj, Varaždin, Virovitica, Vinkovci, Valpovo, Vrbovec, Vukovar, Zagreb, Zabok, Zadar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak
PROMO

Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak

Restoran Tajer je prije nekoliko godina u srce Zagreba vratio tradicionalnu kuhinju te slovi kao svojevrsni zaštitnik starinskog, međimurskog načina pripreme hrane

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Plodine otvorene u Donjem Miholjcu
PROMO

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu

Plodine i u 2024. nastavljaju snažnu ekspanziju maloprodajne mreže trgovina. Godinu nastavljaju otvorenjem još jednog supermarketa, ovoga puta u Donjem Miholjcu. Ovim otvorenjem Plodine broje 132 supermarketa diljem Hrvatske.