Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Svađa i tučnjava: Tajnicu nije pustila iz ureda pa ju i istukla

Dok su učenici upijali znanje iz matematike, fizike i likovnog u uredu ravnateljice OŠ Skalice u Splitu odvijala se drama. Napala je tajnicu i vratima joj priklještila prste

Foto: 24sata/.hr

Ponedjeljak je 9.30 sati. Nastava u Osnovnoj školi Skalice je u punom jeku. I dok učenici upijaju znanje u uredu ravnateljice počinje drama. Nimalo pedagoška.

- Kolegice, molim vas da mi natipkate dopis - govori ravnateljica tajnici.

- Neću, to nije moj posao, nego vaš - odgovara tajnica.
Odgovor ne zadovoljava šeficu škole i počinje svađa. Kako smo neslužbeno saznali, galama se čula u zgradi. Prepiranje je trajalo nekoliko sekundi, a potom je tajnica, želeći prekinuti ružne scene, krenula prema vratima. No ravnateljica se ne predaje, kreće za kolegicom.

Bolni urlici u školi

Staje pred vrata i ne pušta je da napusti prostoriju. Počinju se naguravati. Tajnica hvata kvaku, pokušava otvoriti vrata. Naguravanje i međusobno povlačenje završava bolnim urlikom. Naime, ravnateljica se cijelim tijelom bacila na vrata. Između štoka i vrata u tom su trenutku bili tajničini prsti. Šok i suze.

Ozlijeđena žena u školi radi 28 godina i uskoro treba ići u mirovinu. U ponedjeljak je završila na Hitnoj pomoći. Stavili su joj ruku u gips, iako su joj okarakterizirali lakše tjelesne ozljede. Kako kaže naš izvor, ravnateljica je nesretnu ženu slijedila na Hitnu pomoć, ali ju je odande otjerao tajničin sin uz poruku da se makne od njegove majke.

Policija je pokrenula istragu

Istog dana, u ponedjeljak poslijepodne, nesretna žena u splitskoj policiji prijavila je cijeli slučaj. Iz splitske PU dobili smo šturo priopćenje uz naznaku da je još u tijeku kriminalističko istraživanje:

- Dana 15. veljače 2016. u 18.50 sati u službene prostorije pristupila je 65-godišnjakinja te prijavila da je istog dana oko 9.30 sati, u školi na području Splita, ozlijeđena prilikom sukoba s jednom osobom. Zatražila je liječničku pomoć, te je utvrđeno da je lakše ozlijeđena. U tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja okolnosti navedenog događaja - piše u priopćenju.

Pokušali smo porazgovarati s ozlijeđenom ženom, ali nije bila raspoložena za razgovor. Uz to smo doznali i da je potražila pomoć psihijatra.

Djelatnici škole ne žele pričati

U četvrtak nam se javila i ravnateljica, koja u srijedu nije htjela s nama razgovarati i rekla da je sve što smo doznali laž.

Inače, u školi vlada prava “omerta”, zakon šutnje o cijelom slučaju, a doznali smo i da im je strogo zabranjeno zucnuti i riječ o incidentu pa djelatnici škole samo spuštaju glavu i ne žele javno razgovarati o tučnjavi. Ravnateljica škole se u četvrtak popodne javila i negirala sve što se dogodilo.

Možda vas zanima i ovo:
Message