News

Komentari 264

Svaki Hrvat spava s 11 žena i uživa u seksu na otvorenom

Svaki Hrvat spava s 11 žena i uživa u seksu na otvorenom

Prema anketi Men's Healtha, u kojoj je sudjelovalo više od 50.000 muškaraca iz 30 zemalja, Hrvati su promijenili najviše partnerica, njih 11. Indijci su na tek - tri

Godišnja anketa popularnog muškog časopisa Men's Health pokazala je kako muškarci u Hrvatskoj prednjače po broju partnerica u svijetu te su ih u prosjeku imali 11, prenosi Telegraph

Od 50.796 ispitanika u 30 zemalja Hrvati također prednjače kao nacija koja najčešće uživa u seksu na otvorenom, u bazenima, automobilima i parkovima. 

Svaki drugi Indijac uvjeren da mu partnerica glumi orgazam

Rezultati su potpuno 'potukli' Indijce koji su na dnu ljestvice te se u prosjeku seksaju rjeđe od jednom na tjedan. 

Gotovo polovica ispitanih Indijaca, njih 48 posto, vjeruje kako njihove partnerice redovito glume orgazme, a prosječno su imali tek tri partnerice. 

Britanci su najnastranija nacija

Najnastranija nacija, pokazala je anketa, su Britanci. Britanke su najpromiskuitetnije te su u prosjeku promijenile devet partnera. 

Urednik Men's Healtha kazao je kako rezultati pružaju više od čistih podataka i trendova.

- Pokušali smo ispitati kako to da su muškarci iz različitih dijelova svijeta bolji od drugih u pojedinim aspektima kao što su seks i veze, a zatim vam reći što naučiti i kako popraviti stanje - rekao je Jamal Shaikh.

Nizozemci najbolji u predigri 

Ipak, cijeli bi svijet mogao ponešto naučiti od Nizozemaca. Naime, anketa je pokazala da su Nizozemke jedine koje su zadovoljne količinom predigre koje im pružaju partneri.

Najčitaniji članci