Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sve je počelo s malim osipom: 'Ta bakterija jede moju ženu!'

Christin je prošlog mjeseca oboljela od gripe. Kad se počela oporavljati, naglo joj se pogoršalo i žalila se obitelji na jakim bolovima ispod pazuha gdje je imala samo osip

Foto: Screenshot/ GoFundMe
9 komentara

Christin Lipinski, 37-godišnja majka troje djece, prošla je 10 operacija u zadnja dva tjedna kako bi joj odstranili 30 posto mekog tkiva koje je zaraženo bakterijom koja jede meso.

Sve je započelo s malim osipom ispod njena pazuha, a na kraju se ispostavilo da Christin pati od zaraze jedne od najsmrtonosnijih bakterija koje, kako bi preživjela, treba proći nekoliko amputacija zaraženih udova.

Međutim, njezin muž je izjavio da se Christin bori i da će najvjerojatnije preživjeti zarazu i čak biti sposobna hodati. Zadnja operacija na kojoj je bila pokazala je da više nema zaraženog tkiva.

- Prognoze su dobre. Mlada je i zdrava, a tijelo joj je dobro reagiralo na operacije. No, nismo još gotovi, uvijek postoji šansa da se dogodi suprotno - izjavio je njen suprug Nate za Daily Mail.

Christin je prošlog mjeseca oboljela od gripe. Kad se počela oporavljati, naglo joj se pogoršalo i žalila se obitelji na jakim bolovima ispod pazuha gdje je imala samo osip. U idućih 12 sati bila je na dvije operacije.

I dalje se ne zna kako je Christin pokupila bakteriju, no doktori upozoravaju da se takve stvari najčešće dogode zbog otvorenih rana.

Možda vas zanima i ovo:
Message