Obavijesti

News

Komentari 9

Sve je počelo s malim osipom: 'Ta bakterija jede moju ženu!'

Sve je počelo s malim osipom: 'Ta bakterija jede moju ženu!'
1

Christin je prošlog mjeseca oboljela od gripe. Kad se počela oporavljati, naglo joj se pogoršalo i žalila se obitelji na jakim bolovima ispod pazuha gdje je imala samo osip

VIDEO

Christin Lipinski, 37-godišnja majka troje djece, prošla je 10 operacija u zadnja dva tjedna kako bi joj odstranili 30 posto mekog tkiva koje je zaraženo bakterijom koja jede meso.

Sve je započelo s malim osipom ispod njena pazuha, a na kraju se ispostavilo da Christin pati od zaraze jedne od najsmrtonosnijih bakterija koje, kako bi preživjela, treba proći nekoliko amputacija zaraženih udova.

Međutim, njezin muž je izjavio da se Christin bori i da će najvjerojatnije preživjeti zarazu i čak biti sposobna hodati. Zadnja operacija na kojoj je bila pokazala je da više nema zaraženog tkiva.

- Prognoze su dobre. Mlada je i zdrava, a tijelo joj je dobro reagiralo na operacije. No, nismo još gotovi, uvijek postoji šansa da se dogodi suprotno - izjavio je njen suprug Nate za Daily Mail.

Christin je prošlog mjeseca oboljela od gripe. Kad se počela oporavljati, naglo joj se pogoršalo i žalila se obitelji na jakim bolovima ispod pazuha gdje je imala samo osip. U idućih 12 sati bila je na dvije operacije.

I dalje se ne zna kako je Christin pokupila bakteriju, no doktori upozoravaju da se takve stvari najčešće dogode zbog otvorenih rana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca