Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
7 komentara

Beus (HNS): Jadranka Kosor kao da živi na drugoj planeti

24sata TV intenzivno prati prosvjede širom Hrvatske. U našim vijestima gostovao je bivši zapovjednik Specijalne policije, Željko Sačić te drugi gosti...

7 komentara

24sata TV večeras intenzivno prati prosvjede u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Puli. U 18 sati u Vijestima uživo gostovao je bivši zamjenik zapovjednika Specijalne policije Željko Sačić. 

Željko Sačić, ratni načelnik Stožera specijalne policije MUP-a, za 24sata TV rekao je kako je razgovarao sa suborcima koji su rekli kako će protiv HDZ-ovog Frane Matušić podnijeti tužbu. Matušićevu izjavu nazvao je 'šamarom HDZ-u'. Na optužbe da se susreo sa predsjednikom HNS-a Radimirom Čačićem kazao je da su 'na različitim krajevima svemira' te da su se samo nekoliko puta vidjeli u prolazu.

U studiju su bili  mladi lavovi SDP-a i HNS-a Gordan Maras i Goran Beus-Richembergh. 

Jadranka Kosor se prepala ili su je savjetovali da ništa ne govori, rekao je Goran Beus Richembergh (HNS) komentirajuću šutnju premijerke o prosvjedima.  HNS-ovac je prognozirao je da "teku posljednji tjedni vladavine Jadranke Kosor". Osvrnuo se i na njezine posljednje izjave poput one da se u Hrvatskoj živi relaksiranije.

- Ne znam na kojoj planeti Kosor živi - rekao je.

Da bi za Hrvatsku bilo najbolje da Vlada što prije odredi datum parlamentarnih izbora s Beusom se slaže i Gordan Maras (SDP). Podržao je mirne prosvjede te obećao da će građani, ako će to željeti, moći izraziti nezadovoljstvo na Markovom trgu nakon što SDP dođe na vlast. Iako Kosor bježi od problema, Maras smatra da joj to neće pomoći. Obrušio se na tvrdnje Frane Matušića (HDZ) da je oporba financirala prosvjednike.
- Ne znam što mu se priviđa ili namjerno laže. Možda HDZ-ovci govore iz svog iskustva, jer su oni svojevremeno plaćali dolaske na skupove - kazao je. Ustvrdio je i da bi na ulicama bilo preko 100.000 ljudi da je SDP organizirao prosvjede.

Gost u Vijestima u 22.00 bit će sociolog Renato Matić koji će govoriti o ponašanju policije, reakcijama političkih stranaka, novom načinu organiziranja prosvjeda te o uzrocima nezadovoljstva u društvu.

Budite uz 24sata TV na MaxTV-u, IskonTv-u i Bnet-u!

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message