Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sve za savršenu fotku: Napao je morski pas dok je pozirala...

Osjetila sam kako mu zubi tonu u moju kožu i mišić. Povukao me pod vodu, a ja sam ju otkrgnula iz njegovih ralja, ispričala je Katarina Zarutskie (19) iz Kalifornije

Foto: Katarina Zarutskie/Instagram
27 komentara

Studentica i model Katarina Zarutskie (19) iz Kalifornije može biti sretna što je živa nakon što ju je u moru kod Bahama napao morski pas.

Katarina je prošlog mjeseca s dečkom uživala na Bahamima i od lokalaca je čula kako može biti zabavno fotografirati se s tzv. bolničarskim morskim psima koji tamo obitavaju. U jednoj uvali vidjela ih je na desetke te uskočila u more kako bi dobila savršenu fotografiju za svoj Instagram profil. Čula je, kaže, da je plivanje s njima potpuno bezopasno i vidjela dobru priliku za savršen kadar. 

Uskočila je u more i ispružila se na površini kada ju je odjednom za ruku zagrabio morski pas. 

- Osjetila sam kako mu zubi tonu u moju kožu i mišić. Povukao me pod vodu, a ja sam ju otkrgnula iz njegovih ralja - ispričala je.

Foto: Katarina Zarutskie/Instagram

Odmah je izašla na obalu i zaputila se prema najbližnoj ambulanti gdje su joj ranu očistili i omotali zavojima. Kako ne bi došlo do infekcije, nakon ugriza morskog psa s dečkom je odletjela na Floridu gdje je dobila dodatnu njegu. 

Vlasnik marine Staniel Cay Daniel Hocker, u čijoj je uvali Katarina zaplivala s morskim psima, kazao je kako na obali stoji znak koji turiste i kupače jasno upozorava na opasnost. 

- Bolničarski morski psi smatraju se generalno miroljubivima, ali ponekad mogu ugristi ako nečiju ruku ili prst shvate kao komad hrane - kazao je Hocker.

Katarina kaže kako znak nije vidjela. 

- Liječnici vjeruju da u ruci imam ostatke zuba morskog psa, a ožiljak će mi ostati zauvijek. Imala sam veliku sreću jer sam mogla ostati bez ruke - ispričala je za NBC News

Možda vas zanima i ovo:
Message