Obavijesti

Promo sadržaj

Svečano otvoren ZUU-BAR, prvi dental spa bar u Hrvatskoj

Svečano otvoren ZUU-BAR, prvi dental spa bar u Hrvatskoj
1

Daniel Popović i Soulfingersi na svečanom otvaranju ZUU-BAR-a, prvog dental spa bar-a u Hrvatskoj u kojemu vaš osmijeh doista vrijedi više

Uz svirku legendarnog autora eurovizijskog megahita Đuli, Daniela Popovića i kraljeva soula, Soulfingersa te uz spektakularne autorske koktele koktel majstora Vjenceslava Madića Kishonija, svečano je otvoren ZUU-BAR - prvi dental spa bar u Hrvatskoj.

Ugodna atmosfera, odlična ponuda, skladne boje interijera i vrhunski dizajn, nisu jedino zbog čega će ZUU-BAR, smješten u zagrebačkoj Kustošiji na adresi Ilica 283, mnogima postati omiljeno mjesto za jutarnju kavu, poslovni sastanak ili večernji izlazak. Naime, ZUU-BAR je, kao dio integriranog Ortoimplant Dental Spa koncepta, prvi bar u Hrvatskoj u kojemu vaš osmijeh zaista vrijedi više.

Ortoimplant Dental Spa koncept

Dr. Zdenko Trampuš, DDS, doajen implantologije i stomatološki vizionar, autor je Ortoimplant Dental Spa koncepta koji, kroz integrativan pristup pacijentima, omogućuje brži i lakši oporavak nakon stomatoloških zahvata, pogotovo onih opsežnijih, poput All-on-4 i Zygoma All-on-4 kojima se bezubim pacijentima vraća osmijeh u svega nekoliko sati. A budući da dr. Trampuš neprestano uvodi inovacije u stomatološku praksu – jedna od takvih inovacija je i otvorenje bara u kojemu će se i pacijenti, ali i drugi gosti koji paze na svoje zdravlje i traže mjesto za opuštanje i druženje, ugodno osjećati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

 „Uvijek sam težio tome da svojim pacijentima pružim nešto više, a kako probava započinje već u ustima, izuzetno mi je važno s kakvom hranom i s kojim napicima započinjemo dan i što konzumiramo tijekom dana. Također, želio sam svojim pacijentima (i njihovoj pratnji) pružiti što ugodniji prostor, a svim ostalim gostima mjesto koje će rado posjećivati – od ranoga jutra pa sve do večeri. S tim je ciljem nastao i ZUU-BAR – prvi bar u Hrvatskoj gdje ćemo vas pozdraviti i ispratiti s osmijehom, ali se i pobrinuti za vaš prekrasan osmijeh“, izjavio je na otvorenju ZUU-BAR-a dr. Zdenko Trampuš.

All-on-4 i Zygoma All-on-4

„Nakon opsežnih stomatoloških zahvata izuzetno je važno kakvu hranu pacijent konzumira“, naglasio je dr. Trampuš. Primjerice, All-on-4 metoda i Zygoma-All-on-4 idealne su za ozubljavanje bezube čeljusti, no nakon ugradnje implantata treba se pridržavati određenih pravila o prehrani kako proces srastanja titanskog umetka s kosti ne bi bio kompromitiran i kako bi pacijent u predviđenom terminu dobio trajni protetski nadomjestak. „Tijekom tog razdoblja prilagodbe organizma, savjetujem izbjegavanje mliječnih proizvoda nekoliko dana nakon operacije, hrane tvrde konzistencije, sjemenki, ljute, začinjene, slatke i kisele hrane. U tom periodu valja odabrati hranu mekše konzistencije“, pojašnjava dr. Trampuš.

Zato će vas u ZUU-BARU dočekati s odličnim smoothiejima od kojih bismo svakako isprobajte onaj od jabuke i oraha, napravit će vam savršenu espresso kavu i capuccino, ali i savjetovati da ih pokušate popiti bez šećera. Ponudit će vas s kiflicama, mekanim poput oblaka, i zdravom cheesecake tortom koja će se otopiti u ustima. No, ako ste mislili da ćete uz kavicu ovdje moći zapaliti cigaretu – prevarili ste se. „Nikotin smanjuje prokrvljenost i usporava zacjeljivanje, a mijenja i boju naših zuba i zato u ZUU-BARU nema pušenja. Sve je to u svrhu prekrasnog osmijeha naših pacijenata i drugih gostiju koji će nas posjetiti“, zaključio je dr. Trampuš.

Što je to All-on-4 metoda?

ALL-ON-4 je posljednji svjetski stomatološki hit, sistem protetskog rješenja koji počiva na 4 implantata, a idealan je za bezube čeljusti. Upotreba najmodernije softwearea omogućuje digitalno dizajniranje zubi, a najkvalitetniji implantati ugrađuju se prema najsuvremenijem terapijskom konceptu, što čini sam tretman bržim i bezbolnijim. Pacijent tijekom samo 2 sata dobiva prototip zuba, kao privremeno rješenje, dok trajno rješenje stiže za dva mjeseca.

Što je to Zygoma All-on-4 metoda?

Nekada je najveću prepreku ugradnji implantata predstavljao nedostatak kosti koji se javlja zbog dugogodišnje bezubosti. No, uz Zygoma implantate, koji se ugrađuju isključivo u gornju čeljust, sada sve bezube osobe mogu dobiti novi osmijeh! Ovi revolucionarni implantati, dugi 55 mm, ugrađuju se direktno u jagodičnu kost i eliminiraju potrebu za presađivanjem kosti ili sinus liftom, metodama kojima se nekada nadoknađivala kost. Uz ove implantate kirurška trauma je svedena na minimum, vrijeme zacjeljivanja je brzo, a uspješnost njihove ugradnje je gotovo 100%-tna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj