Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zgodni kriminalac zarađivat će do 100.000 dolara mjesečno?

Jeremy Meeks je još uvijek u zatvoru, a tereti ga se po 11 točaka optužnice. Na slobodu može uz jamčevinu od 1,1 milijun dolara. Sada razmišlja o karijeri modela

facebook/Stockton Police Department
Foto: facebook/Stockton Police Department
88 komentara

'Najzgodniji kriminalac' čija je policijska fotografija zaludile tisuće žena diljem svijeta angažirao je holivudskog agenta koji će ga zastupati pred modnim agencijama.

Jeremy Meeks (30), uhićen je zbog niza pljački i sudjelovanja u kriminalnoj skupini. Nakon što je kalifornijska policija na svojoj Facebook stranici objavili fotografiju uhićenika, Meeks je postao zvijezda preko noći. Osim mnogih žena, koje su 'pale' na njegove plave oči i pune usne, ovaj zločesti dečko zapeo je za oko modnim agencijama koje ga žele u svojim redovima.

Gina Rodriguez, nova je Meeksova agentica koja će pregovarati s modnim agencijama dok je njezin klijent u zatvoru. 

- Jeremy fantastično izgleda i uspio je zadobiti svjetsku slavu što mu može pomoći u zabavnoj industriji - rekla je Rodriguez za ABC News.

Meeksova agentica vjeruje da bi u kratkom roku naočiti kriminalac mogao zarađivati i do 100.000 dolara mjesečno kroz razne ugovore i modeling. Trenutno također pregovara s nekoliko produkcijskih kuća o tome da Jeremyjevu kriminalnu prošlost pretoče u scenarij.

Rodriguez trenutno vodi razgovore s Jim Jordan, vlasnicom White Cross Managementa. Glasnogovornica agencije rekla je da je sve moguće, ali da za sada još nisu angažirali Meeksa.

Meeksova agentica ne vjeruje da će njegova prošlost loše utjecati na njegovu karijeru modela.

- Ovo bi mogla biti pozitivna promjena za Jeremyja i njegovu obitelj - rekla je Rodriguez.

Meeksa se tereti po 11 točaka optužnice, među kojima i za sudjelovanje u kriminalnoj skupini, pljačku i ilegalno posjedovanje oružja. Na slobodu može uz jamčevinu od 1,1 milijun dolara. Kako bi prikupili novac, njegova majka je organizirala dobrotvornu kampanju. U opisu kampanje, ona negira Meeksova povezanost s kriminalom unatoč policijskom dosjeu.

- Ima nekoliko starih tetovaža... zbog čega se uz njega vezuju stereotipi. On je moj sin i samo mu želim pomoći. Molim vas da mu pomognete kako bi imao pravedno suđenje - napisala je Katherine Angier koja je dosad prikupila više od 5000 dolara.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message