Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Svi putevi i ovoga ljeta vode na Zrće u Noa Beach Club

Već 31. svibnja ma programu je Spring Break i gostovanje velike zvijezde Alana Walkera. Pripremaju se i brojna druga iznenađenja za posjetitelje

Foto: Noa Beach Club

NOA se nametnula kao prava kraljica plaže na Pagu. I to ne samo zahvaljujući činjenici da se radi o jednom od najljepših i najmodernijih klubova na Mediteranu, već i zbog sjajnog klupskog programa.  NOA ponosno ulazi u svoju osmu sezonu, s impresivnom listom nabrojanih DJ-a u prethodnim ljetima i glazbenim senzacijama koje nam tek dolaze. Već 31. 05. na programu je Spring Break i gostovanje velike zvijezde Alana Walkera, lipanj (25. - 29. 06) je rezerviran za Hideout Festival - britanski festival s više od 15.000 britanskih gostiju, a njemački top producent i autor mnogih hitova s pop ljestvica Robin Schulz dolazi 7. 08. Pripremaju se i brojna druga iznenađenja za posjetitelje Noa Beach Cluba.

Foto: Noa Beach Club

Uz već standardnu ponudu prvoklasnog sustava zvuka, 3D projekcija, laserskog showa u kombinaciji s atraktivnim plesačima i performerima, NOA se ponosi spektakularnom pozornicom koja će zasigurno kandidirati u nadmetanju za najgrandiozniji scenski projekt ovog dijela Europe. A osim po izuzetnom programu i vrhunskoj zabavi, Noa nema konkurenta niti u uređuju... Nadimak mu je i "Mali Dubai" i omiljeno je pristanište jahtaša. 

Foto: Noa Beach Club

Tema: Promo sadržaj

Message