Obavijesti

News

Komentari 111

Svi samo pričaju o Macronovoj ženi, a pogledajte njezine kćeri

Svi samo pričaju o Macronovoj ženi, a pogledajte njezine kćeri
6

Francuska: Brigitte je prije veze s Macronom bila u braku s  bankarom André-Louisom Auzièreom, s kojim ima troje djece, sina Sebastiena (41) i dvije kćeri, Laurence (40) i Tiphaine (33)

VIDEO

Emmanuel Macron ima 39 godina, a njegova supruga Brigitte je od njega starija 25 godina. Kada su se upoznali on je bio učenik. Već s 16 godina rekao joj je da će ju oženiti. To je priča o francuskom predsjedniku koju svi već znaju. No manje je poznata činjenica da  Brigitte ima troje djece i čak sedmero unučadi. 

Brigitte je prije veze s Macronom bila u braku s bankarom André-Louisom Auzièreom, s kojim ima troje djece, sina Sebastiena (41) i dvije kćeri Laurence (40) i Tiphaine (33), piše Voici.fr.

Bankar je istinu saznao nakon što su ga susjedi upozorili da mladi Macron stalno navraća u njihovu kuću. Odmah se iselio iz obiteljskog doma. Izgubio je veze, ugled i novac. Par se rastao 2006. godine, a naredne godine su se Macron i Brigitte vjenčali. 

Sebastien je studirao u nacionalnoj školi za statistiku i analizu informacija. Radio je u institutu u Parizu, a trenutno radi u globalnoj tvrtki Kantar Health. Oženjen je i on i supruga imaju dvoje djece. 

Laurence i Macron zajedno su išli u srednju školu 

Laurence je Macronovo godište i zajedno su išli u srednju školu.

Laurence Auziere-Jourdan, daughter of Brigitte Trogneux, leaves the campaign headquarters of French President Elect Emmanuel Macron, head of the political movement En Marche !, or Onwards !, in Paris

 

Jednom je o Macronu rekla: "U mom razredu je budala koja zna sve o svemu". Ona je danas kardiolog, a ima troje djece.  

Tiphaine Macrona najviše hvali

Tiphaine je studirala pravo. I ona kao i njezin brat i sestra su se angažirali u Macronovoj kampanji. Tiphaine Macrona najviše hvali. Ona je majka dvoje djece.

Macron o djeci svoje supruge i njezinoj unučadi uvijek govori s puno ljubavi. Kaže kako su on i Brigitte odlučili da neće imati svoju djecu te smatra da taj izbor nije bio sebičan.

- Ne trebaju mi biološka djeca i unuci da bih im pružio više ljubavi nego što ju trenutno dajem ovoj djeci. Naša obitelj je moja baza i moja stijena - rekao je Macron. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 111
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca