Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Svijet ima dovoljno super junaka i ovo nije priča o njima

Svijet ima dovoljno super junaka i ovo nije priča o njima
6

Nakon svih klasičnih superjunaka kojih je Hollywood već pun, u kina nam dolazi jedan posve drukčiji superjunak – Venom. Venom je najneobičniji junak ili antijunak kojeg jedva čekamo vidjeti na velikom platnu

VIDEO

Venom je najneobičniji junak ili antijunak kojeg jedva čekamo vidjeti na velikom platnu, naročito jer ga je utjelovio Tom Hardy. A koliko je zaista strašan i zašto njegova pojava utjeruje strah u kosti imate priliku doznati već od 4.10. kada film stiže u domaća kina i IMAX. 

Do sada poznat jedino kao glavni negativac iz filmova o Spider-Manu, Venom je zasluženo dobio vlastito filmsko ostvarenje na radost mnogobrojnih fanova. Priča o Venomu nikako nije klasična priča o superjunacima. Radi se o potpuno novom poimanju dobra i zla i o likovima koji su istovremeno i glavni junaci i glavni zlikovci. Nekad je teško razaznati razliku a ta razlika je Venom. Ove jeseni vidjet ćemo da čak i negativci imaju svoja dva lica i da se ponekad iza najvećeg zlikovca krije veliki junak.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kada lik Eddiea Brocka u svojem novinarskom istraživanju postaje domaćinom izvanzemaljskog stvorenja on postaje Venom. Izvanzemaljski simbiot potpuno ga obuzima i oduzima mu slobodnu volju. Pravila sada netko drugi određuje, svako opiranje je uzaludno. Njih dvoje postaju jedno, postaju Venom – najpoznatiji antijunak za kojeg nećete znati trebate li ga se bojati ili će vas spasiti.  
Osim Tom Hardyja, glumačku postavu pojačala je i prelijepa Michelle Williams u jednoj od glavnih uloga dok je za cjelokupnu filmsku akciju zaslužan redatelj Ruben Fleischer, poznat po odličnom  balansiranju između komedije i zabave (Dobrodošli u zemlju zombija). 

Lik Venoma osmišljen je 1988. g. od strane pisca Davida Michelinea, te crtača Todda McFarlanea i Mikea Zecka. Venom je izvanzemaljski simbiot, kojem je potreban čovjek kako bi preživio no zauzvrat čovjek dobiva nevjerojatne moći. Iako je lik Venoma prvotno bio zamišljen kao negativac, on kasnije, u određenim verzijama, postaje tzv. antijunak a zatim gotovo pravi junak. 

U petak 5.10.2018. u kinima Cineplexx City Center one Zagreb East i Split   u sklopu eventa „Večer superjunaka“ održat će se posebna projekcija ovog najnovijeg holivudskog blockbustera. Sve posjetitelje očekuje Hell Energy piće dobrodošlice , a najsretniji imaju priliku osvojiti limitirano izdanje stripa!  Kako u filmu "nastupa" i Ducati Scrambler u predvorju Cineplexxa City Center one East bit će prigodno izložen najnoviji Ducati Scrambler 1100 Special. Isti motor može se pogledati, a zainteresirani kupci i isprobati, kod hrvatskog uvoznika Ducatija, u Ducati salonu, na Samoborskoj cesti 213, Zagreb.

Venom - od 4.10. u svim kinima i IMAX-u!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.