Obavijesti

Promo sadržaj

Svjetske burze u doba korone + Besplatni vodič: Kako trgovati

Svjetske burze u doba korone + Besplatni vodič: Kako trgovati
1

Velike svjetske burze su uzdrmane pojavom korona virusa jer ulagači procjenjuju posljedice i dužinu trajanja trenutačne zdravstvene krize

VIDEO

Fortrade, za sve koji su zainteresirani naučiti kako trgovati na svjetskoj burzi (takozvani financijski ugovor za razliku, engl. CFD) ili žele saznati više, pripremio je besplatni vodič “Korak-po-korak: Kako trgovati”. Vodič je prilagođen svim razinama znanja i možete ga preuzeti putem linka ispod.

Besplatni vodič “Korak-po-korak: Kako trgovati” preuzmite ovdje.

Gospodarski utjecaj virusa korona ponovno je bio u središtu pažnje ulagača, dok optimizam po pitanju poticajnih mjera vlada i središnjih banaka raste. Manji broj novih slučajeva zaraze u državama kao što su Italija, Španjolska i Njemačka, kao i poboljšavanje situacije u New Yorku, izazvao je olakšanje među ulagačima. Međutim, broj prijavljenih za pomoć nezaposlenima u SAD u prošla četiri tjedna popeo na 22 milijuna.

Tržišta će ovog tjedna biti usredotočena na sezonu financijskog izvještavanja. Netflix će rezultate poslovanja objaviti u utorak, dok će Amazon rezultate objaviti u četvrtak. Unatoč tome što će prema očekivanjima većina tvrtki objaviti rezultate slabije od očekivanih, ulagači se nadaju kako će ove dvije tvrtke, koje su u najmanjoj mjeri pogođene pandemijom virusa korona, objaviti pozitivne rezultate. Naime, ljudi su zatvoreni doma i vrlo su vjerojatno u većoj mjeri koristili usluge platforme Netflix, kao i pogodnost kućne dostave koju nudi Amazon.

Besplatni vodič “Korak-po-korak: Kako trgovati” preuzmite ovdje.

Cijena sirove nafte je u slobodnom padu i opala je na najnižu razinu od 1999. godine nakon što je izvještaj OPEC-a potvrdio nalaze Međunarodne agencije za energetiku prema kojima je potražnja za naftom iznimno slaba.

Besplatni vodič “Korak-po-korak: Kako trgovati” preuzmite ovdje.

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 74% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca. Možete izgubiti sva sredstva, no ne više nego što imate na računu za trgovanje. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 92 eura, među kojima su kupon za Wolt od 20 €, Lidl kupon od 15 €, Horizont Shop kupon od 15 € te mnogi drugi

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!
U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza
PROMO

U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza

Jeste li kad čuli za tihi i održivi luksuz? Ante Vrban, nagrađivani arhitekt iz Šibenika, predviđa da će upravo ti pojmovi postati budućnost u izgradnji.